Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πού θα βρουν δύο εκατομμύρια ευρώ για την εκλογή νέου αρχηγού στην ψοφοδεξιά;

Πού θα βρουν δύο εκατομμύρια ευρώ για την εκλογή νέου αρχηγού στην ψοφοδεξιά;

Οι επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας έχουν και μια άλλη σημαντική παράμετρο, η οποία έχει να κάνει με τα τεράστια έξοδα που απαιτούνται για την διεξαγωγή τους.

Όπως διαβάζουμε στα καθεστωτικά ΜΜΕ η διεξαγωγή των εκλογών θα στοιχίσει στη ΝΔ γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ! Κι αυτό το ποσό ισχύει για την πρώτη Κυριακή. Γιατί αν πάμε σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση (σενάριο που είναι όχι απλώς πιθανό, αλλά βέβαιο) τότε το δαπανώμενο ποσό αυτομάτως θα διπλασιαστεί!

Δύο εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή, θα ξοδέψει το καταχρεωμένο στις τράπεζες κόμμα της ΝΔ προκειμένου να εκλέξει νέο δερβέναγα. Με δεδομένη την άθλια οικονομική κατάσταση του κόμματος, καθώς και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής επιχορήγησης παρακρατείται λόγω των χρεών του στις τράπεζες, είναι απορίας άξιον πού θα βρεθεί το υπέρογκο αυτό ποσό, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Ένα κόμμα δηλαδή, που χρωστάει ασύλληπτα ποσά στις τράπεζες, προβαίνει σε σπατάλες για τις εσωκομματικές του εκλογές και φιλοδοξεί να… σώσει την Ελλάδα. Είναι δυνατόν οποιοσδήποτε σώφρων Έλληνας να τους εμπιστευτεί;

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/duo-ekatommuria-eurw-tha-stoichisei-h-eklogh-neas-hgesias-sth-nd.-pou-tha-b#ixzz3o4Z0DaU7

Exit mobile version