Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ για τους αγρότες: Αναδρομικά από φέτος η φοροκαταιγίδα

ΣΟΚ για τους αγρότες: Αναδρομικά από φέτος η φοροκαταιγίδα

Δεν έφτανε η φοροκαταιγίδα που επεφύλασσε για τους Έλληνες αγρότες το τρίτο αριστερό μνημόνιο, που ψηφίστηκε από ΝΔ – Σύριζα – Πασόκ – Ποτάμι και Ανέλ και τώρα έρχονται νέα μέτρα εναντίον των Ελλήνων αγροτών.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, η επιβολή της αύξησης της φορολόγησης των αγροτών και της προκαταβολής φόρου θα επιβληθούν, όπως ψηφίστηκαν, και μάλιστα αναδρομικά.

Συγκεκριμένα, όχι μόνο θα αυξηθεί η προκαταβολή φόρου από το 27,5% στο 55% για τους Έλληνες αγρότες, αλλά αυτό θα αφορά και τα εισοδήματα που εισπράχθηκαν το 2014. Κοινώς, τα επαίσχυντα μέτρα εναντίον των αγροτών δεν θα εφαρμοστούν από τις επόμενες δηλώσεις εισοδήματος, αλλά άμεσα. Ακόμα και οι αγρότες που ήδη έχουν λάβει τα εκκαθαριστικά τους, θα πληροφορηθούν εντός των ημερών τις αυξήσεις που θα κληθούν να πληρώσουν άμεσα και σε τρεις δόσεις.

Τα συγκεκριμένα μέτρα που θα αποτελέσουν την ταφόπλακα των αγροτών και της αγροτικής παραγωγής έχουν ψηφιστεί και από την ψοφοδεξιά και από τη μνημονιακή αριστερά. Οπότε οι ψευδοαγρότες γαλάζιοι συνδικαλιστές ας μην βγαίνουν και διαλαλούν ότι η παράταξή τους δεν φταίει γιατί μόνο γελοίοι φαίνονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-gia-tous-agrotes-anadromika-apo-fetos-h-forokataigida#ixzz3oAzz2y4a

Exit mobile version