Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και το “ξεβράκωμα” της δήθεν αντιπολίτευσης

Το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και το “ξεβράκωμα” της δήθεν αντιπολίτευσης

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ως «επείγον» και σε πολλά άρθρα θα φέρει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων το ν/σ με τα προαπαιτούμενα του νέου αριστερού Μνημονίου, παρότι φημολογείτο ότι θα το φέρει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και σ’ ένα άρθρο. Το δε χρονικό περιθώριο για την ψήφιση του νομοσχεδίου είναι από 15 έως 17 Οκτωβρίου.

Μια πολύ λογική απόφαση, υπό την έννοια ότι αν υπήρχε μόνο ένα άρθρο η δήθεν «αντιπολίτευση» (νουδούλα, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, μόρφωμα Λεβέντη) θα «πάταγε» εκεί για να το καταψηφίσει στο σύνολό του. Ενώ τώρα, θέλοντας και μη, οι δήθεν «αντιπολιτευόμενοι» θα υπερψηφίσουν τα περισσότερα άρθρα.

Βέβαια, και πάλι δεν πρόκειται να πείσουν τον κοσμάκη που θα υποστεί τις συνέπειες, ότι… διαφωνούν με κάποια από τα προαπαιτούμενα, γιατί αφενός μεν, αυτοί ήταν που απαιτούσαν από τους Τσιπροκαμμένους να φέρουν τάχιστα μια οποιαδήποτε συμφωνία για να μην πέσει η χώρα στα… βράχια (συμφωνία να’ ναι κι ότι να’ ναι…) και αφετέρου δε, ψήφισαν –και μάλιστα ομοφώνως- το νέο Μνημόνιο της 14ης Αυγούστου.

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-nomoschedio-me-ta-proapaitoumena-kai-to-jebrakwma-ths-dhthen-antipoliteu#ixzz3oC9ftXXb

Exit mobile version