Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Απαλλακτικό το βούλευμα για τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, στην υπόθεση του video Μπαλτάκου. Άρα; Όλο και φυλλορροούν οι κατηγορίες κατά του κινήματος της Χρυσής Αυγής. Το παραδικαστικό κύκλωμα όμως, ζορίστηκε με την παραπάνω απόφαση καθώς και για τον έλεγχο που γίνεται για τον τρόπο προαγωγής του «παναθηναϊκάκια» και έσπευσε για αντιπερισπασμό να μιλήσει για νέα άρση ασυλίας του Αρχηγού, έχοντας κάνει συρραφή παλαιότερων ομιλιών. Αυτό δείχνει σε τι πανικό βρίσκονται, μιας και πλησιάζει η ώρα για την απόδοση των ευθυνών στην πιο πρόστυχη πολιτική δίωξη σε πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα.

Μ.Σ. 

Ύψωσαν την σημαία της άνευ όρων παράδοσης: Έτοιμα τα hot spots υποδοχής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών

Φαγώθηκες Χατζηνικολάου με τον Ν. Μιχαλολιάκο και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μέχρι πότε θα προσπαθείς να ρήξεις λάσπη σ΄ αυτό το κόμμα; Λες και τα άλλα κόμματα του συνταγματικού τόξου, όπως τα αποκαλείτε, είναι ΤΙΜΙΑ, ΗΘΙΚΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Νικολάκη το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έφεραν το οικονομικό χάος στην Ελλάδα. Δεν το έφερε ούτε ο Αρχηγός, ούτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτοί οι κύριοι γραβατωμένοι ΓΑΠ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ΣΑΜΑΡΑΣ υπήρξαν οι εθνοκτόνοι, υπήρξαν οι προδότες του Ελληνικού λαού. Αλλά αυτά δεν τα βλέπεις, διότι η μυωπία σου είναι απύθμενη. Να ξέρεις ένα πράγμα ότι όσο και να χτυπάτε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τόσο αυτή θα δυναμώνει, θα μεγαλουργεί και θα δικαιώνεται δικαστικώς. Είδες το απαλλαχτικό βούλευμα του Κασιδιάρη με την υπόθεση Μπαλτάκου; Έπεσαν όλα στο κενό. Να περιμένετε να δείτε και τη συνέχεια σε όσα προσάπτουν στο Μιχαλολιάκο και στο κόμμα του. Όσες φορές κι αν συνομίλησες με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη το μόνο που τους ρωτάς είναι τι είπαν και έγραψαν εδώ και 50 χρόνια, ενώ τους ψευτοκομμουνιστές δεν τους ρώτησες ποτέ αν συμφωνούν με τα έργα του Στάλιν που κατέσφαξε εκατομμύρια ανθρώπων που δεν ήθελαν να ασπασθούν τον ψευτοκομμουνισμό του.

Κ.Π. 

ΣΟΚ για τους αγρότες: Αναδρομικά από φέτος η φοροκαταιγίδα

Η Ευρώπη αρνείται την μείωση-ελάφρυνση του ελληνικού-μη βιώσιμου- χρέους. Απαιτεί να πληρώνεις παράνομα τοκοχρεολύσια στο διηνεκές, μέχρι να καταστραφεί εντελώς η οικονομία σου, και μέχρι οι διεθνείς πιστωτές σου υφαρπάξουν τον εθνικό ορυκτό σου πλούτο. Και η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου ξεχνά το δίκαιο ελληνικό αίτημα για διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας και στέκεται προσοχή απέναντι στους ξένους τοκογλύφους, καταδικάζοντας τον ελληνικό λαό σε αργό θάνατο μέχρι να μην υπάρχει Ελλάδα όπως την γνωρίζαμε εδώ και χιλιάδες χρόνια τώρα και τη θέση της θα πάρουν οι αφροασιατικές μάζες που συνεχίζουν ακάθεκτες τον εποικισμό των ιερών αυτών εδαφών.

Σ.Μ. 

Το τουρκικό παρακράτος εν δράσει: Ισχυρές εκρήξεις και δεκάδες νεκροί στην Άγκυρα πριν από πορεία διαμαρτυρίας για τη συμμαχία Τουρκίας – τζιχαντιστών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-11-oktwbriou-2015#ixzz3oDM4YIJ9

Exit mobile version