Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Ξάνθη, Αθήνα

Για δεύτερη χρονιά, η Χρυσή Αυγή Ηλείας, διοργάνωσε μια σεμνή τελετή μνήμης για τους Νικητές της Μάχης της Ζαχάρως που κράτησαν την γη τους Ελεύθερη και Ελληνική κατά τις επιχειρήσεις των συμμοριτών (1947-1948). Στην εκδήλωση παρευρέθησαν φίλοι, μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής από τον νομό της Ηλείας καθώς και συγγενείς Πεσόντων. Μετά από την επιμνημόσυνη δέηση, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, περιέγραψε το χρονικό της νικηφόρας Αντίστασης, στην οποία συμμετείχαν απλοί κάτοικοι της Ζαχάρως, αφού χαρακτηριστικό είναι πως ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχει ανήλικο παιδί, όπως και αρκετοί άοπλοι πολίτες.

Η Νίκη αυτή κατά των σφαγέων του Άρη Βελουχιώτη, υπήρξε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του πολέμου κατά των συμμοριτών και σήμερα παραμένει άγνωστη σε πολλούς. Στεφάνι στην Μνήμη των νεκρών, κατέθεσε ο συναγωνιστής Διαμαντής Κυριακόπουλος (συγγενής ενός Πεσόντα) και λίγο πριν αναγνώστηκε το προσκλητήριο των Ηρώων. Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τον Εθνικό ύμνο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου το πρωί, από την Τ.Ο. Ξάνθης, έκτακτη συμπληρωματική εθελοντική αιμοδοσία, στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Με την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, κλιμάκιο συναγωνιστών, προχώρησε σε συμπληρωματική αιμοδοσία. Σκοπός της αιμοδοσίας είναι η αναπλήρωση των ποσοτήτων αίματος που διατέθηκαν σε συνέλληνες από την υπάρχουσα τράπεζα αίματος που τηρείται στο τμήμα αιμοδοσίας από την Τ.Ο. Ξάνθης. Άψογη παραμένει η συνεργασία του προσωπικού του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης με τους συναγωνιστές αιμοδότες. Πιστοί στην Ιδεολογία μας και στο καθήκον, ως Έλληνες Εθνικιστές, στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό κάθε δοκιμαζόμενου Έλληνα, όπου κι όποτε μας χρειαστεί. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Κίνημα που ενδιαφέρεται, συνεισφέρει, συμπάσχει και μάχεται ουσιαστικά για τον Έλληνα!

Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τρίτης παρακολούθησε την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην ολομέλεια της βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn303#ixzz3oFaqPOE0

Exit mobile version