Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα στους υποτακτικούς του έστειλε ο Μοσκοβισί: Θα παίρνετε εντολές από το ευρω-υπουργείο Οικονομικών!

Μήνυμα στους υποτακτικούς του έστειλε ο Μοσκοβισί: Θα παίρνετε εντολές από το ευρω-υπουργείο Οικονομικών!

Επιστρέφει με απειλητικές διαθέσεις ο Μοσκοβισί, καθώς μιλώντας για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση στο CNN δήλωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένας ενιαίος τρόπος διακυβέρνησης στην Ευρωζώνη.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στην δυσκολία διαχείρισης της ελληνικής κρίσης τόνισε: “Πρέπει να αγγίξουμε τον τρόπο διακυβέρνησης στην Ευρωζώνη. Για μένα αυτό σημαίνει να έχουμε κοινό προϋπολογισμό, κοινό υπουργείο Οικονομικών για την Ευρωζώνη, μια κοινή οικονομική πολιτική. Και ναι, μιας μορφής ΥΠΟΙΚ για την Ευρωζώνη.”

Κοινώς, ο Μοσκοβισί αφού εξασφάλισε την πλήρη υποταγή των προδοτικών κυβερνήσεων της Ελλάδας με την υπογραφή των μνημονίων, προαναγγέλλει την μετατροπή τους σε μαριονέτες της από μια χούφτα ολιγαρχών.

Η Ελλάδα, φαίνεται ότι και εδώ αποτελεί τον ρυθμιστή της ισορροπίας, καθώς δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Μοσκοβισί ορμώμενος από την κοινωνικο-πολιτική κατάσταση της χώρας μας, προχωρά στην πρόταση της πλήρης υποδούλωσης ολόκληρης της Ευρώπης, προμηνύοντας ουσιαστικά τον έλεγχο από ένα κοινό ευρωπαϊκό “υπουργείο”. Η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους παγκόσμιους δυνάστες των εθνών είναι προ των πυλών.

Η Χρυσή Αυγή, η μονή εθνική και αντιμνημονιακή δύναμη είναι κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε σχέδιο υποδούλωσης του λαού μας: ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους- ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnuma-upotaghs-apo-moskobisi-tha-pairnete-entoles-apo-to-eurw-upourgeio-oi#ixzz3oFiPb57w

Exit mobile version