Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη του Μακεδονομάχου Ήρωα Παύλου Μελά – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη του Μακεδονομάχου Ήρωα Παύλου Μελά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Καλεσμένος του πανελλήνιου πολιτιστικού συλλόγου “Παύλου Μελά” ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, για να τιμήσει την εκατοστή ενδέκατη επέτειο από το θάνατο του πρώτου Μακεδονομάχου, Παύλου Μελά. Οι βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος της Β’ Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος και Ελένη Ζαρούλια, μαζί με αντιπροσωπεία στελεχών της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων παρευρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση για τον νεκρό  στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως, ενώ έδωσαν το παρόν και στο τρισάγιο μπροστά στο άγαλμα του Παύλου Μελά, στην κεντρική πλατεία του Κεφαλαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής απέδωσε φόρο τιμής καταθέτοντας στεφάνι μπροστά από την προτομή του Παύλου Μελά, ενώ ύστερα από προτροπή της αντιπροσωπείας των στελεχών της Χρυσής Αυγής στο τέλος της εκδήλωσης, από όλους τους συμμετέχοντες, ψάλθηκε ο εθνικός ύμνος. Μετά το τέλος του τελετουργικού οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν σε συνεύρεση με τοπικούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες του Δήμου Κηφισιάς άκουσαν τα προβλήματά τους και συζήτησαν για τις νέες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που δημιουργούνται στην περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Η Χρυσή Αυγή ήταν για ακόμη μια φορά το μοναδικό κόμμα που τίμησε με την παρουσία βουλευτών και στελεχών την εκδήλωση μνήμης για τον πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλο Μελά, την ίδια στιγμή που διάφοροι “μακεδονομάχοι” στην εγγύτερη περιοχή τρέμουν να βγουν από το σπίτι τους, χωρίς τη συνοδεία ΜΑΤ, ενώ οι κυβερνώντες μάχονται για να ξεχαστεί η μνήμη του Μακεδονικού αγώνα. Η Χρυσή Αυγή ανανεώνει το ραντεβού της για το άλλο Σάββατο στο ίδιο σημείο για την καθιερωμένη εκδήλωσή της για τον Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλο Μελά, και καλεί φίλους και μέλη σε πάνδημη συμμετοχή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-th-mnhmh-tou-makedonomachou-hrwa-paulou-mela-fwtorepor#ixzz3oJ5hLHTr

Exit mobile version