Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ανησυχία προκαλεί τόσο η εσωτερική αλλά τόσο και η διεθνής κατάσταση.  Παρά το ότι έχουμε  πολλά φλέγοντα ζητήματα στην Ελλάδα, το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλήσει η κατάσταση στη γείτονα χώρα, την Τουρκία.  Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι γιατί η Τουρκία είναι ένας αστάθμητος παράγοντας για όλη την περιοχή και γιατί κάθε φορά που συμβαίνουν γεγονότα στην Τουρκία, αυτή με τον τρόπο της τα εξάγει στην Ελλάδα. Ο Θεός ας μας βοηθήσει, γιατί οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα θα είναι ραγδαίες και δυστυχώς στη χώρα μας υπάρχει μια ηγεσία που δεν έχει πρώτη προταιρεότητα τα εθνικά θέματα, αλλά το πως θα εξυπηρετήσει τους διεθνείς τοκογλύφους. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος .

E.X.

Ρωσική «καταιγίδα» σαρώνει τους τζιχαντιστές: Μπαράζ αεροπορικών επιδρομών από τη Μόσχα το τελευταίο 24ωρο – ΒΙΝΤΕΟ

Ευτυχώς που εκεί στο Υπουργείο α- Παιδείας γράφουν σωστά τη λέξη ”ξύδι” γιατί στο Δημοτικό σήμερα στα παιδιά μας, τα μαθαίνουν, όπου είναι με ”υ” ύψιλον να τα γράφουν όλα με ”Ι” γιώτα,  με το πρόσχημα να είναι εύκολο για τα νέα παιδιά των λαθρο-μεταναστών, σε κανένα κράτος δεν αλλάζει την γραφή του, ας την κάνουμε γρίγκλις να τελειώνουμε. Δυστυχώς ο κατήφορος της πατρίδας μας δεν έχει σταματημό. Προσπαθούν να αποκόψουν το νέα Ελληνόπουλα από τις ρίζες τους, ώστε με τη συνεχιζόμενη λαθρομετανάστευση να αποτελούν μια θλιβερή και ακίνδυνη μειοψηφία.
Ντροπή & Αίσχος.

Π.Σ.

Πληροφοριοδότης των ΗΠΑ ο Τζιτζικώστας σύμφωνα με τα wikileaks: Άλλος ένας “yes men” για το τιμόνι της ψοφοδεξιάς…

Αγαπητοί χαίρετε. Ήμουν είμαι και θα είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής θέλετε δεν θέλετε. Προσπαθώ δε να είμαι και Χρυσαυγίτης. Ωστόσο ρίχνοντας μια ματιά στον θίασο της βουλής και στα νούμερα που τον απαρτίζουν (εννοώ το ”συνταγματικό ταόξο”) δεν μπορώ παρά να χλευάζω το ”αλάνθαστο λαϊκό αισθητήριο”, την γνώμη των πολλών, την πλειοψηφία.

Απόστολος Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-12-oktwbriou-2015#ixzz3oJ8gpQ2U

Exit mobile version