Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Independent: Ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών στην Ελλάδα ήταν η Χρυσή Αυγή!

Independent: Ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών στην Ελλάδα ήταν η Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Αφιέρωμα στην Ελλάδα, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές, κάνει στον βρετανικό Independent ο κορυφαίος πολιτικός αναλυτής του, Σατιαγίτ Ντας. Ο Ντας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επανεξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ και γιατί –κατά τη γνώμη του- η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε εκτός αλλά ούτε και εντός ευρώ.

Όπως σημειώνει, η πρώτη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ήταν αρκετά αδύναμη και έδειξε πως το συγκεκριμένο κόμμα δεν ήταν έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της χώρας. Όσον αφορά την υπογραφή του νέου αριστερού Μνημονίου, κατά τον Ντας, ενδέχεται αυτό το αποτέλεσμα να μην είναι και το καλύτερο, σε βάθος χρόνου, για την Ελλάδα. Με την έννοια ότι αν αποχωρούσε από το κοινό νόμισμα θα είχε τη δυνατότητα να υποτιμήσει το νέο εθνικό της νόμισμα. Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια κίνηση θα εμπεριείχε αρκετό πόνο.

Ωστόσο, όπως τονίζει, οι Έλληνες ψηφοφόροι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας πως αυτοί φοβούνται περισσότερο το Grexit από όσο οι δανειστές. Και κάπου εδώ αρχίζει το παράδοξο της υπόθεσης: ψήφισαν το ίδιο κόμμα ζητώντας του να κάνει τώρα διαφορετικά πράγματα από ό,τι ήθελαν την πρώτη φορά.

Τέλος, όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα γενικότερα, ο Ντας –και όχι μόνον αυτός- υποστηρίζει ότι: «ο μεγάλος κερδισμένος των πρόσφατων εκλογών στην Ελλάδα ήταν η Χρυσή Αυγή».

(ΥΓ): Αυτό το τελευταίο, ως απάντηση σε κάποιους κακόβουλους, που εμφανίζονται ως «φίλοι» του Κινήματος –ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο- και βρίσκουν το 7%… κατώτερο των περιστάσεων!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/independent-o-megalos-kerdismenos-twn-prosfatwn-eklogwn-sthn-ellada-htan-h#ixzz3oLmSuW00

Exit mobile version