Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέρκελ: Σιγά μην πάρω μετανάστες σπίτι μου – Αυτά είναι για τα κορόιδα τους Έλληνες!

Μέρκελ: Σιγά μην πάρω μετανάστες σπίτι μου - Αυτά είναι για τα κορόιδα τους Έλληνες!

Μπορεί η Ελλάδα να πλημμυρίζει με λαθρομετανάστες που φτάνουν κατά χιλιάδες από τα τουρκικά παράλια, όμως η Μέρκελ εξακολουθεί να κηρύττει ως μόνη ορθή πολιτική αυτή των ανοιχτών συνόρων. Μάλιστα επί αυτών των ανοιχτών συνόρων προτείνει την φύλαξη να την αναλάβουν οι τούρκοι για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνο για τους τούρκους διακινητές.

Ουσιαστικά δηλαδή αφήνει την Ελλάδα έρμαιο στην πλημμύρα των λαθρομεταναστών και καλεί τους Έλληνες να επιδείξουν «αλληλεγγύη». Όμως  η ίδια όχι μόνο δεν το πράττει, αλλά το θεωρεί και αδιανόητοΣυγκεκριμένα σε ερώτηση της ανθελληνικής Bild, αν θα έπαιρνε μετανάστες στο σπίτι της, είπε: «Έχω μεγάλο σεβασμό προς τους ανθρώπους που το κάνουν, όμως δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τέτοιο».

Η Γερμανία δεν υφίσταται τις εικόνες χάους που βιώνουν οι Έλληνες. Αν δεχτούν κάποιους πρόσφυγες, αυτοί θα έχουν περάσει από πολλαπλό φιλτράρισμα έτσι ώστε να είναι όντως πρόσφυγες και να πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτεί η γερμανική βιομηχανία. Αντιθέτως, η Ελλάδα υφίσταται μία πλημμύρα, η οποία αποτελείται από πρόσφυγες και από άλλα στοιχεία, όπως εγκληματίες, βιαστές, ληστές, τυχοδιώκτες και τζιχαντιστές.

Μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες οφείλουν, σύμφωνα με τη Μέρκελ, να ανέχονται αυτή την κατάσταση. Η ίδια δεν πρόκειται να τους πάρει σπίτι της, ενώ η χώρα της θα διαλέξει όποιους μπορούν να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της, χωρίς παράλληλα να δημιουργούν προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/merkel-siga-mhn-parw-metanastes-spiti-mou-auta-einai-gia-ta-koroida-tous-el#ixzz3oNPJhfEd

Exit mobile version