Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιτομή του πολιτικαντισμού: βουλευτές του Σύριζα διαδηλώνουν κατά όσων ψήφισαν στη Βουλή!

Επιτομή του πολιτικαντισμού: βουλευτές του Σύριζα διαδηλώνουν κατά όσων ψήφισαν στη Βουλή!

Στη σφαίρα της ψυχιατρικής επιστήμης, κινούνται πλέον οι βουλευτές του Σύριζα καθώς η μετάβαση από την αντιμνημονιακή ρητορική στην μνημονιακή, έχει προκαλέσει σοβαρές ψυχικές διαταραχές!

Ένα από τα γεγονότα που πιστοποιούν τα ανωτέρω είναι η σημερινή κινητοποίηση ενάντια στην παραχώρηση εκτάσεων του Δημοσίου από τον ΟΛΠ, η οποία έλαβε χώρα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Η τραγική ειρωνεία συνίσταται στο οτι στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι βουλευτίνες του Σύριζα Εύη Καρακώστα και Ελένη Σταματάκη, οι οποίες λίγες μόλις ημέρες πριν είχαν υπερψηφίσει την παραχώρηση των συγκεκριμένων εκτάσεων!

Οι βουλευτίνες του Σύριζα συνεπώς, διαμαρτυρήθηκαν κατά του υπουργού Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα και της κυβερνητικής πολιτικής, την οποία είχαν βεβαίως προηγουμένως εγκρίνει, ψηφίζοντας μαζί με τον υπουργό την εν λόγω απόφαση.

Καθίσταται ξεκάθαρο ότι οι Συριζαίοι θεωρούν τους Έλληνες χαχόλους, υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους με τον πλέον χυδαίο τρόπο. Και αυτό φυσικά, είναι μόνο η αρχή των όσων κωμικοτραγικών επακολουθήσουν από τη μνημονιακή συμμορία των αριστερών νεόπλουτων, που μεθοδεύουν το γενικό ξεπούλημα της χώρας και την ολική εξαθλίωση των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epitomh-tou-politikantismou-bouleutes-tou-suriza-diadhlwnoun-kata-oswn-pshf#ixzz3oOLD0qKk

Exit mobile version