Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κοσμοπολίτικα ψυχοδράματα των διεθνιστών της αριστεράς

Τα κοσμοπολίτικα ψυχοδράματα των διεθνιστών της αριστεράς

Ακόμη και μέσα από τις διεργασίες στον μικρόκοσμο της αριστεράς είναι δυνατόν να βγάλουμε διάφορα συμπεράσματα γύρω από τον βαθύτατα αντιφυσικό, αντεθνικό και βαθιά παρακμιακό χαρακτήρα της. Μάθαμε, λοιπόν, ότι η εξωκοινοβουλευτική αριστερά προβαίνει σε περιχαρακώσεις «καθαρότητας» μετά την ολοκληρωτική ενσωμάτωση του ΣΥΡΙΖΑ στον μνημονιακό χώρο.

Ένα κομμάτι της, από το γνωστό φαιδρό και γραφικό πολιτικό συνονθύλευμα της ΑΝΤΑΡCIA μέχρι και κάποιες ομάδες του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, δεν σκέφτεται να προτάξει ως κύριο ζήτημα αντιπαράθεσης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ την απόλυτη προσήλωσή του στην εφαρμογή του Μνημονίου, αλλά το.. μεταναστευτικό. Ότι εγκατέλειψε, δήθεν, την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Έτσι εξηγούνται, λοιπόν, οι εικόνες ντροπής που είδαμε στην πλατεία Βικτωρίας, όταν κάποιοι Πακιστανοί και Αφγανοί, μαζί με ελάχιστους ελληνόφωνους συνεργάτες τους, κραυγάζουν ασυναρτησίες σε βάρος των κατοίκων της περιοχής.

Μέρος αυτού του σχεδίου ήταν και ο αποκλεισμός του ΣΥΡΙΖΑ από την εμετική διοργάνωση του «αντιρατσιστικού φεστιβάλ Θεσσαλονίκης», θεωρώντας ότι η «κυβερνώσα αριστερά» είναι πολύ «light» για τις πολύ προχωρημένες στο μεταναστευτικό θέσεις τους. Πέρα από τα όσα συμβαίνουν στα βρόμικα δωμάτια του μικρόκοσμου τους, είναι ολοφάνερο ότι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές ζουν «στην κοσμάρα τους». Φαίνεται ότι ο εγκέφαλος έχει εγκαταλείψει δια παντός το άδειο τους κρανίο και σπεύδουν να καταστούν, τόσο  η εξωκοινοβουλευτική αριστερίστικη γκρούπα όσο και οι «μάχιμες» δυνάμεις κρούσης του Σόρος, αρωγοί στην ύπουλη προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας από Χώρα σε καταυλισμό συγκέντρωσης και την μετατροπή του ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

Είναι τόσο εκτός πραγματικότητας, ώστε είναι αδύνατον να αντιληφθούν (έστω και στοιχειωδώς) ότι παντού, σ΄ όλες τις λαϊκές συνοικίες, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί (για τους οποίους υποτίθεται ότι κόπτονται) τραβούν διαχωριστική κόκκινη γραμμή, πηγαίνοντας προς την εντελώς αντίθετη πολιτικά κατεύθυνση. Την ίδια ώρα που οι εκτός τόπου και χρόνου αντιρατσιστές είναι χαμένοι για τα καλά στους δαιδαλώδεις λαβύρινθους κοσμοπολίτικων ψυχοδραμάτων, με εμμονή σε μια «ταξική πάλη» με πρωταγωνιστές τους… πακιστανούς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα κερδίζει ολοένα και πιο πολύ έδαφος ανάμεσα στους απλούς και ταλαιπωρημένους Έλληνες.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-kosmopolitika-psuchodramata-twn-diethnistwn-ths-aristeras#ixzz3oRfxfyRw

Exit mobile version