Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψοφοδεξιά σε κατάρρευση – Στην Συγγρού μετράνε… φραγκοδίφραγκα

Ψοφοδεξιά σε κατάρρευση - Στην Συγγρού μετράνε... φραγκοδίφραγκα

Με τα… δίφραγκα ασχολούνται στη ΝΔ ενόψει της εκλογής νέου αρχικαρεκλάρχη στις 22 Νοεμβρίου. Η τριάδα Τζιτζικώστα, Γεωργιάδη, Μητσοτάκη ζητάει να ισχύσει ό, τι και στις αντίστοιχες εκλογές που έγιναν τον Νοέμβριο του 2009, όταν η συμμετοχή κόστιζε 2 ευρώ για όλους.

Η πλευρά Μεϊμαράκη, από την μεριά της, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητάει να παραμείνουν τα 2 ευρώ ως «ταρίφα» για όσους είναι μέλη, αλλά για όλους τους υπολοίπους να υπάρχει «τέλος εγγραφής» με το υψηλό, για τα δεδομένα της εποχής, ποσό των 10 ή των 20 ευρώ! Άλλοι, πάλι, προτείνουν η συμμετοχή να είναι δωρεάν για τους ανέργους και τους φοιτητές.

Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, οι απόψεις διίστανται και αντικρούονται μεταξύ τους για το πώς θα διεξαχθεί η εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ. Το θέμα, όμως, του οικονομικού κόστους είναι μείζον για την διεξαγωγή των εκλογών. Γιατί με δεδομένο ότι θα πάμε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (22 και 24 Νοεμβρίου) το συνολικό κόστος θα ανέλθει στα 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου!

Πού θα βρεθούν αυτά τα λεφτά, όταν το ταμείο της ΝΔ είναι καταχρεωμένο και, συν τοις άλλοις, οι εργαζόμενοι στο κόμμα καιροφυλαχτούν και ζητούν να πληρωθούν τους πέντε μήνες μισθών που τους οφείλονται;

Μέχρι την ημέρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών θα δούμε πολλά τραγελαφικά φαινόμενα, τα οποία θα δείχνουν και την πραγματική εικόνα αποσύνθεσης της ΝΔ που επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν τα συστημικά ΜΜΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-apognwsh-enopsei-eswkommatikwn-eklogwn-sth-nd.-ascholountai-akomh-kai-me#ixzz3oSJJxt4c

Exit mobile version