Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντώνης Κοτσακάς: Από άνθρωπος του Τσοχατζόπουλου στην Πολιτική Γραμματεία του Σύριζα

Τελείωσε και το περιβόητο συνέδριο του Σύριζα, στο οποίο αποφασίστηκε ότι κόμμα και κυβέρνηση θα πρέπει να γίνουν ένα. Μέσα από τις διαδικασίες του Συνεδρίου εκλέχτηκε και η νέα Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα, αλλά και η Πολιτική Γραμματεία, δηλαδή οι στενοί σύμβουλοι του Τσίπρα.

Στην Πολιτική Γραμματεία εκλέχτηκαν λοιπόν οι εξής: ο Χαράλαμπος Γολέμης με 60 ψήφους, ο Αντώνης Κοτσακάς με 59, ο Νίκος Σκορίνης με 51, ο Π. Καραγιώργος και ο Νίκος Παυλίδης με 40, η Μαρίκα Φραγκάκη με 36 και ο Μιχάλης Υδραίος με 34.

Ο δεύτερος σε δύναμη, δηλαδή, άνθρωπος στην στενή ομάδα Τσίπρα είναι ο Αντώνης Κοτσάκας. Ας δούμε μέσα από τα λόγια του ιδίου το ποιος είναι:

«Ναι, συνεργάστηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο, ιδιαίτερα την περίοδο 1989-1993. Ήμουν εκλεγμένος, από την Κεντρική Επιτροπή, γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού του κόμματος και ο κ. Τσοχατζόπουλος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεργασία μας ήταν θεσμική και επιβεβλημένη. Συμπορεύτηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο το 1996, όταν ήταν υποψήφιος για την εκλογή νέου προέδρου, όπως άλλωστε έπραξαν τα μισά οργανωμένα μέλη του κόμματος.»

Δεν χωράει στα παραπάνω άλλο σχόλιο…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antwnhs-kotsakas-enas-anthrwpos-tou-tsochatzopoulou-sthn-politikh-grammatei#ixzz3oSqmguiR

Exit mobile version