Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Στόχος των προαπαιτουμένων η διάλυση της εθνικής οικονομίας

YouTube Poster

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια ανέδειξε με τον χειμαρρώδη λόγο της την διάλυση που θα επιφέρουν στην εθνική οικονομία τα μνημονιακά προαπαιτούμενα που φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά, επισήμανε την κατ΄ επίφαση απλότητα του πολυνομοσχεδίου, καθώς βρίθει παραπομπών σε παλαιότερους νόμους, ακόμα και σε πίνακες που δεν περιλαμβάνονται.

Η κυβέρνηση τιμωρεί τους Έλληνες που έπενδυσαν τους κόπους μιας ζωής στην Πατρίδα, αφού φορολογεί την περιουσία ανεξαρτήτως αν αυτή παράγει εισοδήματα ή όχι. Στόχος του μνημονιακού πολυνομοσχεδίου είναι η διάλυση της εθνικής οικονομίας και η εκχώρηση της περιουσίας του ελληνικού λαού στο κράτος.

Άραγε ο νόμος θα είναι το ίδιο αμείλικτος και με τα πολιτικά πρόσωπα που “ξέχασαν” να δηλώσουν τα εισοδήματά τους;

Ο Σύριζα κάνει λόγο για πάταξη της φοροδιαφυγής και ότι θα βάλει τους κλέφτες στην φυλακή, αλλά χιλιάδες υποθέσεις που έχει ανακαλύψει το ΣΔΟΕ κινδυνεύουν με παραγραφή, ενώ σήμερα το ελεγκτικό συνέδριο δημοσιοποίησε το φαγοπότι που έγινε στα κονδύλια για τους μετανάστες.

Η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη στο ξεπούλημα της Πατρίδας και την υφαρπαγή του εθνικού πλούτου, απαιτώντας να αποδίδεται δικαιοσύνη προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-stochos-twn-proapaitoumenwn-h-dialush-ths-ethnikhs-oikonomia#ixzz3oTF8O5YO

Exit mobile version