Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητικοί Συριζαίοι: «Δεν είναι σκληρά τα μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς»!

Προκλητικοί Συριζαίοι: «Δεν είναι σκληρά τα μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς»!

Αφού έθεσαν την ταφόπλακα σε κάθε προοπτική ανάταξης κάθε ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας βυθίζοντας σε συνθήκες Μεσαίωνα πολίτες και επιχειρήσεις, οι ξενόδουλοι του Σύριζα προβαίνουν επιπλέον σε δηλώσεις οι οποίες προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, χλευάζοντας επί της ουσίας τους Έλληνες που καλούνται να πληρώσουν βαρύτατα το τίμημα των αριστερίστικων παλινωδιών.

Τούτη τη φορά, είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Σωκράτης Φάμελλος εκείνος που επιχειρεί να εμφανίσει το άσπρο ως μαύρο, φθάνοντας μέχρι του σημείου να ισχυριστεί πως «η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά»!

Η παραπάνω δήλωση μάλιστα, έρχεται να θρυμματίσει την εργολαβική απόπειρα των μέσων εξαπάτησης να παρουσιάσουν δήθεν αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης από τα σκληρότατα μέτρα που περιλαμβάνονται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, διαψεύδει τις υποτιθέμενες αντιδράσεις, υποστηρίζοντας μετά πάθους και ιδιαίτερου ζήλου πως η ενότητα του κυβερνητικού συνασπισμού είναι αρραγής, καθώς τα υπό ψήφιση μέτρα δεν θεωρούνται από τους βουλευτές του Σύριζα σκληρά.

Καρφί λοιπόν δεν καίγεται στους βολεμένους Αριστερούς για τα επιπλέον δεινά που φορτώνουν στις πλάτες του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού. Η κοροϊδία όμως έχει και όριο, το οποίο οι Συριζαίοι έχουν πια ξεπεράσει. Εκείνοι που κάποτε κραύγαζαν για την κατάργηση των Μνημονίων και για αντιλαϊκά νομοσχέδια που έρχονταν απλώς μεταφρασμένα στα ελληνικά, ομολογούν ανερυθρίαστα πλέον πως: «πολλά σημεία του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που δεν έβαλε η κυβέρνηση και οι οποίες δεν εξυπηρετούν τα δημόσια έσοδα ή τον εξορθολογισμό του κράτους, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν καθώς προβλέπονται από τη συμφωνία»!

Κράτος-οπερέτα των τοκογλύφων λοιπόν, όπως ομολογεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, με μια κυβέρνηση ανδρείκελων η οποία στοχεύει ξεκάθαρα στην ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας και στον εξανδραποδισμό των Ελλήνων.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αντισταθεί, εάν δεν επιθυμεί να μείνει αδιάφορος παρατηρητής του αργού του θανάτου: η Χρυσή Αυγή καθίσταται η μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, η μόνη εθνική επιλογή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-proklhsh-apo-ton-suriza-den-einai-sklhra-ta-metra-tou-mnhmoniou-t#ixzz3oTxbWgmJ

Exit mobile version