Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συριζαίοι ΠΡΟ-ΠΟτζήδες επιβεβαιώνουν (επιτέλους!) την Χρυσή Αυγή: Τζιχαντιστές μεταμφιεσμένοι σε “πρόσφυγες” έχουν κατακλύσει την Ελλάδα…

Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του πρώην Πασόκου και νυν Συριζαίου Ν. Τόσκα επεφύλαξε μία επιβεβαίωση για το προφανές που έλεγε η Χρυσή Αυγή εδώ και μήνες.

Εκεί που τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής προσπαθούσαν διακαώς να βρουν ένα παιδί μέσα στα κύματα των λαθρομεταναστών για να προβάλλουν τη μαγική εικόνα των «ανήμπορων προσφύγων», η Χρυσή Αυγή επικαλούμενη τη λογική και μαρτυρίες αξιωματούχων επέμενε να αρνείται την προπαγάνδα και να προειδοποιεί ότι εντός των λαθρομεταναστευτικών ροών υπάρχουν εγκληματίες, μέχρι και τζιχαντιστές.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου αν «ανάμεσα στους 350.000 που είπατε που μπήκαν στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου έχουν διαπιστωθεί από τις Υπηρεσίας σας ή την ΕΥΠ να έχουν περάσει άτομα ύποπτα για σχέση με τους Τζιχαντιστές ή το Ισλαμικό Κράτος», ο Τόσκας είπε: «σε ότι αφορά την περίπτωση να περάσουν και άνθρωποι που έχουν σχέση με οργανώσεις εξτρεμιστών Τζιχαντιστων, το παρακολουθούμε το θέμα ειδικά η ΕΥΠ και η Ελληνική Αστυνομία το παρακολουθεί φυσικά δεν πρόκειται να αναφερθώ σε ονόματα και περιστατικά αλλά το παρακολουθούμε στενά και συνεργαζόμαστε και με άλλες χώρες για αυτό.»

Κοινώς, οι συριζαίοι, προκειμένου να κάνουν τις ρεμούλες τους και να δίνουν αφειδώς και παρανόμως εκατομμύρια ευρώ στους «αλληλέγγυους» θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι μπορεί να πέσουν θύματα μίας επερχόμενης τρομοκρατικής επίθεσης των τζιχαντιστών.

Ποιοι πρόσφυγες…;;; “Μεταμφιεσμένοι” τζιχαντιστές-επαγγελματίες δολοφόνοι εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την απάτη των «προσφύγων», τους οποίους το αντισυνταγματικό τόξο προσκαλεί και φιλοξενεί στην Ελλάδα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Πατρίδα μας και τους Έλληνες.

Μια μικρή μονάχα σύγκριση φωτογραφιών αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως με όχημα το προσφυγικό ζήτημα χιλιάδες τζιχαντιστές σφαγείς περνούν τα ελληνικά σύνορα και εγκαθίστανται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, με συνέπειες οι οποίες καθίσταται αδύνατο για την ώρα να υπολογισθούν.

Ακολουθούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-upourgeio-pro.po-epibebaiwnei-th-chrush-augh-mazi-me-tous-lathrometanast#ixzz3oYfKbeGj

Exit mobile version