Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το συνδικαλιστικό μνημονιακό παρακράτος καλεί σε παράνομες αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο

Το συνδικαλιστικό μνημονιακό παρακράτος καλεί σε παράνομες αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο

Ανακοίνωση έβγαλαν οι κρατικοδίαιτοι μνημονιακοί συνδικαλιστές του Σύριζα για την επίσκεψη του Συναγωνιστή, Ιωάννη Λαγού, στη Λέσβο στις 17 του μηνός.

Η ΕΛΜΕ Λέσβου σε μία ανακοίνωση που δεν εκφράζει κανέναν πέρα της ιδεοληψίας του γραφικού Γ.Γ. της ΕΛΜΕ και της μνημονιακής – συριζαίας προέδρου της ΕΛΜΕ, καλούν σε αντισυγκέντρωση κοντά στα γραφεία της Τ.Ο. Λέσβου, προκειμένου να δημιουργήσουν σκηνικό έντασης και να αμαυρώσουν την εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Αντί η ΕΛΜΕ να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Παιδείας, απόρροια των μνημονιακών πολιτικών που επί χρόνια εφαρμόζουν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ασχολούνται με μία πολιτική εκδήλωση της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, αποδεικνύοντας έτσι το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του μνημονιακού καθεστώτος, το οποίο φτωχοποιεί τους Έλληνες.

Τολμούν να μιλούν για φασισμό, αυτοί που κατά το δοκούν θέλουν να αποφασίζουν ποιος θα πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση στη Λέσβο. Μιλούν για «ρατσισμό» αυτοί που, σύμφωνα με παραδοχή του νυν προέδρου της Βουλής, καλωσορίζουν τους συνεργάτες των τούρκων δουλέμπορων στις ΜΚΟ και όσους εκμεταλλεύονται τους λεγόμενους «πρόσφυγες».

Εν τέλει, αν ήταν όντως «δημοκράτες», δεν θα προφασίζονταν ότι εκπροσωπούν τους «δημοκρατικούς πολίτες», αλλά θα άφηναν αυτό να διαφανεί από ελεύθερες εκλογές. Αυτό, όμως, δεν τους συμφέρει γιατί ακόμα και σε καθεστώς διώξεων, φίμωσης και λασπολογίας, η Χρυσή Αυγή διπλασίασε στο νησί τα ποσοστά της, ενώ τα αποκόμματά τους καταποντίζονται.

Οι τοπικές αρχές οφείλουν να περιορίσουν τους παρακρατικούς αλητήριους, που παριστάνουν τους εκπαιδευτικούς (αν και οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους αυτοπροσδιορίζονται ως «πολιτικοί αγωνιστές» και όχι ως εκπαιδευτικοί) και να απαγορεύσουν τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις, όπως προστάζει το γράμμα και το πνεύμα του νόμου και του πολιτεύματος.

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τ.Ο. Λέσβου πολιτική ομιλία του Βουλευτού Β’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού.

Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, Ικτίνου 2
Τετάρτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-sundikalistiko-mnhmoniako-parakratos-kalei-se-paranomes-antisugkentrwsei#ixzz3odzH4QD9

Exit mobile version