Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι λαθροδιακινητές κάνουν πάρτυ στο Αιγαίο… Μέσα σε λίγη ώρα αποβίβασαν 962 απρόσκλητους στο Αγαθονήσι με 22 βάρκες!

Οι λαθροδιακινητές κάνουν πάρτυ στο Αιγαίο... Μέσα σε λίγη ώρα αποβίβασαν 962 απρόσκλητους στο Αγαθονήσι με 22 βάρκες!

Γράφει ο Αντίοχος

«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», έλεγε ένα άθλιο αναρχοκομμουνιστικό σύνθημα της δεκαετίας του ’80. Ωστόσο, επί «πρώτης φοράς αριστερά» -πρωταγωνιστές της οποίας είναι σήμερα αυτοί που φώναζαν κάποτε το συγκεκριμένο σύνθημα…- δεν ανήκει ούτε στα ψάρια του, αλλά στους λαθροδιακινητές!

Μια ακόμα απόδειξη, λοιπόν, ότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει απολέσει κάθε έλεγχο στο Αιγαίο, είναι το ότι χθες, μέσα σε λίγη ώρα, οι λαθροδιακινητές αποβίβασαν  – κρατηθείτε!-  962 εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες στο Αγαθονήσι, με 22 βάρκες! Μιλάμε για κανονικότατη απόβαση και επίδειξη ισχύος!

Εν τέλει, αφού επικράτησε χάος, καθώς ο Δήμος του νησιού έχει έναν μόνο υπάλληλο, το Αστυνομικό Τμήμα έναν αστυνομικό και το Λιμεναρχείο τρεις, οι απρόσκλητοι επισκέπτες μας μεταφέρθηκαν στην Σάμο, με τα πλοία της γραμμής.

(ΥΓ) 1: Πόσοι από τους 962 απρόσκλητους στο Αγαθονήσι, αναφέρθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα-μαγαζάκι των υπαλλήλων του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ; Ούτε ένας!

(ΥΓ) 2: Θαύμα Δριτσώφ: τους κάνει… αόρατους!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-lathrodiakinhtes-kanoun-parti-sto-aigaio-mesa-se-ligh-wra-apobibasan-962#ixzz3oewNa6Mr

Exit mobile version