Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φίμωση στον μέλλοντα πρωθυπουργό της Πολωνίας, επειδή αποκάλυψε κρούσματα χολέρας στα νησιά του Αιγαίου!

Φίμωση στον μέλλοντα πρωθυπουργό της Πολωνίας, επειδή αποκάλυψε κρούσματα χολέρας στα νησιά του Αιγαίου!

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα υπάρχει ένα βαρύ πέπλο σιωπής για την υγειονομική βόμβα που συνιστούν κάποιοι εκ των εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας, ο πρώην πρωθυπουργός της Πολωνίας –και πιθανότατα και ο μέλλων, καθώς το κόμμα του είναι πρώτο και με διαφορά στις δημοσκοπήσεις για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Οκτωβρίου- Γιαροσλάβ Κατσίνσκι, αποκαλύπτει ότι έχουν εμφανιστεί κρούσματα χολέρας στα νησιά του Αιγαίου!

Μιλώντας, λοιπόν, σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, ο Κατσίνσκι δήλωσε ότι η είσοδος εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών στην Πολωνία δημιουργεί «σοβαρά προβλήματα υγείας επειδή υπάρχουν ενδείξεις ότι μεταφέρουν πολύ επικίνδυνες αρρώστιες τις οποίες δεν έχουμε δει στην Ευρώπη από πολύ καιρό. Κρούσματα χολέρας στα ελληνικά νησιά, δυσεντερίας στη Βιέννη, διάφορους τύπους παρασίτων, πρωτοζώων που δεν είναι επικίνδυνοι στον οργανισμό αυτών των προσφύγων από τη Μέση Ανατολή αλλά μπορεί να είναι επικίνδυνοι για μας».

Πώς αντέδρασαν τα εγχώρια ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, στις αποκαλύψεις Κατσίνσκι; Τον χαρακτήρισαν «φιλοναζιστή» και… καθάρισαν!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-prwhn-kai-mellwn-prwthupourgos-ths-polwnias-apokaluptei-auta-pou-mas-krub#ixzz3ofxGhVKo

Exit mobile version