Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταδικασμένη να συντριβεί από το βάρος του εθνοκτόνου Μνημονίου η κυβέρνηση της αριστεράς

Καταδικασμένη να συντριβεί από το βάρος του εθνοκτόνου Μνημονίου η κυβέρνηση της αριστεράς

Με την γνωστή αλαζονεία που διακατέχει κάθε νικητή των εκλογών τις πρώτες ημέρες μετά την διεξαγωγή τους, αλλά και τον ίδιο προσωπικά, ο Τσίπρας δήλωσε ότι «ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του μας έδωσε εντολή σταθερότητας, μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση τετραετίας μετά την δύσκολη περίοδο της διαπραγμάτευσης».

Πέρα, βεβαίως, από τις εθιμοτυπικού περιεχομένου δηλώσεις του Τσίπρα, το μνημονιακό προηγούμενο δείχνει ξεκάθαρα ότι καμιά κυβέρνηση του είδους δεν έχει ξεπεράσει τα δυόμιση χρόνια θητείας (δύο ο Τζέφρυ, δυόμιση ο Σαμαράς). Όμως ακόμη κι αν δεχθούμε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αποτελέσει την εξαίρεση, ενδεχομένως με μετάλλαξή της σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι, ποια θα είναι η εικόνα στο τέλος της θητείας της; Θα είναι, άραγε, «μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα έχει απαλλαγεί οριστικά από την επιτροπεία των δανειστών, θα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη, μια ανάπτυξη με κοινωνικό όμως πρόσημο», όπως υποσχέθηκε ο Τσίπρας; Την απάντηση δεν χρειάζεται να την δώσουμε εμείς. Την έχουν δώσει τα δύο μέχρι τώρα εφαρμοσμένα Μνημόνια και η δυσοσμία του τρίτου είναι ήδη πολύ έντονη για να μπορεί να κρύψει τα αποτελέσματα που αυτό θα φέρει.

Η κοινωνική αναταραχή που θα φέρει κι αυτό το Μνημόνιο θα οδηγήσει κι αυτή την συγκυβέρνηση, με την οποιαδήποτε εναλλακτική μορφή, να έχει παρόμοια τύχη συντριβής με τις προηγούμενες. Το θέμα, όμως, είναι να μην μείνει ανενόχλητο και ασύδοτο το σύστημα στην προσπάθεια δημιουργίας νέας εφεδρικής κυβέρνησης που θα συνεχίσει το έργο της υποδούλωσης, αλλά να βρεθεί μπροστά σ’ ένα ρωμαλέο πολιτικά Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο θα εκφράζει επάξια την αγανάκτηση, την οργή και πολύ περισσότερο την αντίδραση του Ελληνικού Λαού στην συνεχιζόμενη προσπάθεια «κινεζοποίησής» του και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proetoimazontas-thn-ethnikh-kai-laikh-antistash-sto-trito-mnhmonio#ixzz3oiwNJVb3

Exit mobile version