Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μυστικές επαφές Μέρκελ-Τσίπρα για την διάλυση της Ελλάδας: Κρατήστε τους λαθρομετανάστες και θα σας χαλαρώσουμε το Μνημόνιο!

Μυστικές επαφές Μέρκελ-Τσίπρα για την διάλυση της Ελλάδας: Κρατήστε τους λαθρομετανάστες και θα σας χαλαρώσουμε το Μνημόνιο!

Υπόγειες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ των κυβερνήσεων Μέρκελ και Τσίπρα αποκαλύπτει το γερμανικό περιοδικό WirtschaftsWoche, ώστε η Ελλάδα να υποστεί το βάρος της διατήρησης απροσδιόριστου αριθμού «προσφύγων», με αντάλλαγμα την χαλάρωση των όρων του Μνημονίου!

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό πηγές της κυβέρνησης του Βερολίνου επισημαίνουν οτι: «Η πρώτιστη προτεραιότητά μας είναι πλέον να παραμείνουν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες»! Για να συμβεί αυτό, εξηγούν οι ίδιες πηγές, μπορούν να τεθούν σε δεύτερη μοίρα οι απαιτήσεις επί της εφαρμογής μέτρων του Μνημονίου.

Άγνωστο παραμένει ακόμη, το επίπεδο στο οποίο έχουν προχωρήσει οι συγκεκριμένες επαφές. Αποδεικνύεται εντούτοις, το ψευδές του επιχειρήματος των μνημονιακών δυνάμεων στην Ελλάδα, πως τα σκληρά μέτρα του Μνημονίου είναι αναγκαία. Αφού είναι αναγκαία, πώς οι Γερμανοί συζητούν τώρα την χαλάρωσή τους;

Καθίσταται, συνεπώς, σαφές πως η γερμανική ολιγαρχία του πλούτου αφού ισοπέδωσε την ελληνική οικονομία επιδιώκει τώρα να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια τεράστια αποθήκη λαθρομεταναστών. Σ’ αυτά τα εγκλήματα κατά της Ελλάδος δεν είναι φυσικά μόνη: έχει συνεργούς τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Σύριζα-ΑΝΕΛ!

Διαβάστε επίσης: Οι Γερμανοί θα είναι πιο “ελαστικοί” με το νέο Μνημόνιο, αφού ο Τσίπρας θα κρατήσει στην Ελλάδα όλους τους λαθρομετανάστες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mustikes-epafes-merkel-tsipra-krathste-tous-lathrometanastes-kai-tha-sas-ch#ixzz3ok2xg9mt

Exit mobile version