Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΚΚ€ που ήθελε “ανεξάρτητη Μακεδονία” απαιτεί να μην συμμετέχει η Χρυσή Αυγή σε εκδηλώσεις για τον Παύλο Μελά!

Το ΚΚ€ που ήθελε “ανεξάρτητη Μακεδονία” απαιτεί να μην συμμετέχει η Χρυσή Αυγή σε εκδηλώσεις για τον Παύλο Μελά!

Πατώντας πάνω στην συστημική τους φύση και στην ιδιότητά τους ως αριστερό δεκανίκι του καθεστώτος, οι διάφοροι εκπρόσωποι του ΚΚΕ φροντίζουν να επιδεικνύουν με αξιοθαύμαστη θρασυδειλία το πώς παραποιούν την πραγματικότητα, καθώς και το πώς ασελγούν στην Ιστορική μνήμη.

Στην εμετική φυλλάδα του «(Β)Ριζοσπάστη» διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Οι εκλεγμένοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” κομμουνιστές σύμβουλοι στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Πωγωνίου καταγγέλλουν στο λαό της περιοχής την απαράδεκτη στάση που επέδειξαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου και ο δήμαρχος Πωγωνίου σε ό,τι αφορά την παρουσία της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμήν του Παύλου Μελά. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 13/10 στην εκδήλωση προς τιμήν του Παύλου Μελά, ανέχτηκαν χωρίς καμία αντίδραση την παρουσία των εκπροσώπων της ΧΑ, δίπλα μάλιστα και σε μαθητές σχολείων της περιοχής που συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου στο πλαίσιο της εκδήλωσης. “Νομιμοποιούν έτσι και αθωώνουν στη συνείδηση και στην πράξη μια δολοφονική οργάνωση που σπέρνει παντού το φασιστικό-ναζιστικό της δηλητήριο”».

Αυτό θα πει θράσος και αλητεία. Το ότι, δηλαδή, οι πολιτικοί επίγονοι της «ανεξάρτητης Μακεδονίας» την δεκαετία του 1920 και της «δικαίωσης» των «σλαυομακεδόνων», ανταρτών στους συμμορίτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος (ΔΣΕ) το 1949, όταν ο αρχιπροδότης Ζαχαριάδης τους υποσχόταν ότι η νίκη του ΔΣΕ θα τους εξασφάλιζε δικό τους ανεξάρτητο κράτος, να επιζητούν να αποκλειστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από μια εκδήλωση για τον Μακεδονομάχο Παύλο Μελά!

Φυσικά, τα υπάκουα «σκυλιά» του ΚΚΕ μπορούν να «γαυγίζουν» όσο θέλουν. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν μόλυναν με την δική τους παρουσία μια εκδήλωση που είχε να κάνει με έναν μαχητή της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, ο οποίος έδωσε την ζωή του γι αυτήν την υπόθεση.

Αν θέλουν να τιμήσουν κάποιους, ας πάνε σε εκδηλώσεις για τον Ενβέρ Χότζα, τον Γκεόργκι Δημητρώφ, τον Νίκο Ζαχαριάδη και άλλους ανθέλληνες, οι οποίοι ήταν πιστοί υπηρέτες του Στάλιν και του κομμουνισμού.

Ούτε κατά διάνοια, όμως, μην μολύνετε την Μνήμη Ηρώων όπως ο Παύλος Μελάς, ο οποίος πολεμούσε για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την επανένταξή της στον Εθνικό κορμό. Το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή, από την ανέκαθεν προδοτική πορεία του ΚΚΕ…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kk-pou-hthele-anejarthth-makedonia-apaitei-na-mhn-summetechei-h-chrush-a#ixzz3okjtLhdd

Exit mobile version