Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ι. Σαχινίδης: Το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο καταστρέφει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει να λέει την αλήθεια, ακόμη και αν οι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων αποχωρούν από το κοινοβούλιο, καθώς ξεμπροστιάζονται από τους Έλληνες Εθνικιστές.

Μίλησε για την τεράστια ανεργία που μαστίζει την χώρα μας και τους χιλιάδες νέους που εγκαταλείπουν την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής της χώρας μας καταστρέφεται, καθώς τα νέα μέτρα επιβάλλουν βαρύτατη φορολογία στους αγρότες.

Κανένας επενδυτής δεν μπορεί να επενδύσει στην Πατρίδα μας, γιατί δεν υπάρχει σταθερό φορολογικό πλαίσιο. Επιπροσθέτως, γίνεται εκ νέου ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, παρά το ότι πλέον είναι όλες ιδιωτικές.

Τέλος, αναφερόμενος στα capital controls, είπε ότι κατέστρεψαν τους εναπομείναντες επαγγελματικούς κλάδους και χωρίς κανένα δικαίωμα δεσμεύονται τα χρήματα του ελληνικού λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/i.-sachinidhs-to-mnhmoniako-polunomoschedio-katastrefei-ton-prwtogenh-tomea#ixzz3okqJ1mYw

Exit mobile version