Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Τι είναι η χώρα μας; «Τρελοκομείον η Ελλάς» τώρα, «Σφαγείον η Ελλάς» αύριο. Διότι εκείνοι που βασάνιζαν και σταύρωναν Ορθοδόξους Χριστιανούς στη Μέση Ανατολή έρχονται στην “Σχολή” της Ορθοδοξίας και (τι ειρωνεία) ζητούν Άσυλο γνωρίζοντας πως οι ανιστόρητοι, αμερικανοκομμουνιστές Συριζαίοι θα τους υποδέχονται μετά βαΐων. Δηλαδή οι εγχώριοι πολιτικά λοβοτομημένοι άρχοντες του τόπου καταναγκάζουν τον Ελληνικό λαό να υπομένει τους αλλότριους θρησκευτικά λοβοτομημένους. Διότι ως συνήθως οι ακραίοι σε κάποιαν άκρη τα βρίσκουν μεταξύ τους. Ή αλλιώς, «όμοιος ομοίω αεί πελάζει». Διότι αν αναρωτηθούμε ποια πολιτικά κόμματα στηρίζουν οι ισλαμιστές που ήδη είναι στην Ελλάδα, θα διαπιστώσουμε πως η Νέα Παγκόσμια Τάξη (Αταξία) καλά κρατεί, παρά την γενική αποστροφή των λαών που αντιμετωπίζει όπου γης. Και τα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα είναι: Γιατί δεν πάνε οι Τζιχαντιστές στο Ισραήλ που τους υποστηρίζει και είναι δίπλα τους; Γιατί δεν πάνε στην ομόδοξη, ομόγλωσση, ομότροπη, κι ομόφυλη Σαουδική Αραβία που είναι πάμπλουτη, με τεράστιο γεωγραφικό χώρο, και με εκατοντάδες χιλιάδες κλιματιζόμενα άδεια καταλύματα; Τόσο εύκολα και γρήγορα ξεχάστηκε πως «αγωνίστηκαν» για τα δόγματα της Σ. Αραβίας; Ή μήπως η Μέση Ανατολή μάλλον ήταν κυρίως ένα στρατόπεδο για εκγύμναση στην τρομοκρατία, και τώρα αποστέλλονται στην Ευρώπη για την άσκηση του επαγγέλματος του τρομοκράτη-χασάπη των Εθνών; Μήπως οι βιασμοί, οι σφαγές και οι αποκρουστικές ανθρωποφαγίες που τόσο επιδείκνυαν στο διαδίκτυο δεν ήταν απλά ηλίθιες κι απάνθρωπες πράξεις, αλλά μια ψυχρά μελετημένη και σκόπιμα καλοστημένη προπαγάνδα με αποτέλεσμα τον ψυχικό συγκλονισμό και το δέος των Ευρωπαίων: «ΠΑΡΑΛΥΣΤΕ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»; Διότι πάντα έτσι ξεκινούν οι προγραμματισμένες γενοκτονίες. Πρώτον, με απίστευτα, συγκλονιστικά, τρομοκρατικά, παράλογα, γεγονότα σφαγών συνανθρώπων και καταστροφών πολιτισμικών μνημείων (γενοκτονία = σβήσιμο φυλής και μνήμης). Δεύτερον, τα γεγονότα είναι συνδυαζόμενα με εξαγγελίες διάψευσης της κατάστασης καθώς και διάδοσης φρούδων ελπίδων από τη μεριά των τοποτηρητών αρχόντων, οι οποίοι όμως πάντα έγκαιρα εξαφανίζονται και σώζονται την κρίσιμη στιγμή. Αυτά μαζί αποτελούν μια απλή στρατηγική τρομοκράτησης κι ελπίδας ολόκληρων κοινωνιών. Είναι οι δυο παμπάλαιες τακτικές κοινωνικής μηχανικής (social engineering) που στα χέρια ενός αόρατου-διαβολικού Στρατηγού παραλύουν και καθιστούν ανίκανα τα θύματα του να αντιδράσουν οργανωμένα, και εσκεμμένα καθησυχάζονται παθητικά περιμένοντας μοιραία – σαν ερίφια τη σειρά τους – να σφαγιασθούν.

Π.Π. 

Μυστικές επαφές Μέρκελ-Τσίπρα για την διάλυση της Ελλάδας: Κρατήστε τους λαθρομετανάστες και θα σας χαλαρώσουμε το Μνημόνιο!

Εφόσον ο λαός καταψήφισε τα μνημόνια στο δημοψήφισμα, οποιοδήποτε μέτρο κι αν περάσει από τη Βουλή είναι παράνομο και αντισυνταγματικό γιατί αντίκειται στη θέληση του λαού. Οι παρανομίες και οι αντισυνταγματικές διατάξεις πάνε κι έρχονται στη Βουλή και καταδυναστεύουν τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι όμως μη σκεπτόμενοι αυτό που πάνε να κάνουν, στις εκλογές έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, ενώ είχε προηγηθεί η απεμπόληση  από μέρους του Τσίπρα της θέλησης του ελληνικού λαού δια του δημοψηφίσματος. Είναι γεγονός ότι οι Έλληνες πολίτες μυαλό δεν βάζουν εύκολα και οδηγούνται στο χαμό τους με τα αντιλαϊκά και καταστροφικά αυτά μέτρα του 3ου μνημονίου που περνούν από τη Βουλή. Η μόνη δύναμη αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή που για άλλη μια φορά με τον Αρχηγό της και όλη την κοινοβουλευτική ομάδα, αντιστέκεται σθεναρά στα μέτρα που υποδουλώνουν τους Έλληνες και ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Ευρ. Μ. 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Υπερσύγχρονο στρατιωτικό ελικόπτερο για τις βόλτες του Καμμένου – Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα!

Συναγωνιστές από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Μας το λένε ξεκάθαρα ότι ή θα δεχτούμε να γίνουμε ο απόπατος της Ευρώπης και να δεχόμαστε κάθε λαθρομετανάστη  που έρχεται και να τον περιθάλπουμε ή δε θα μας κάνουν μείωση του χρέους. Επιτέλους, τι πρέπει να γίνει για να εγκαταλείψουμε την ευρωζώνη; Να φτάσουμε να τρώμε εμείς τα αποφάγια των λαθραίων; Εδώ και τώρα πρέπει να μην περάσουν τα παράνομα και πρόστυχα σχέδια της ευρωζώνης. Δεν δεχόμαστε κανένα από τα μέτρα τους και αρνούμεθα να ταΐζουμε και να φροντίζουμε τους λαθρομετανάστες. Τέρμα!

Κωνσταντίνα Μ. 

Οι μέρες που έρχονται θα είναι δικές μας – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-17-oktwbriou-2015#ixzz3omUhDshb

Exit mobile version