Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία της Συναγωνίστριας Ζαρούλια στην Τ.Ο. Β. Προαστίων

βπεζ

Την Τετάρτη 14-10-15 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία της Συναγωνίστριας και  Βουλευτού  Β’ Αθηνών Ελένης Ζαρούλια στην κατάμεστη αίθουσα των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης των Βορείων Προαστίων.

Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας της:

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, κυρίες και κύριοι, φίλοι και φίλες του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Σας καλωσορίζω στα γραφεία μας, των βορείων προαστίων, γραφεία ιστορικά, που δύο απροσκύνητα στο σύστημα παλληκάρια , δυο νέοι Εθνικιστές, έμελλε να αφήσουν την τελευταία τους πνοή δολοφονημένα από το κόκκινο παρακράτος.

Η ομιλία μου σήμερα θα είναι περί της πολιτικής ζωής, αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει πολιτική ζωή, κατ’ εμέ η πολιτική σήμερα στην Ελλάδα είναι κάτι, ένα πράγμα σαν “φασόν”. Δίνεται έτοιμο από τους ξένους αφέντες και η εκάστοτε κυβέρνηση σαν μαριονέτα χορεύει στον ανθελληνικό ρυθμό των ξένων εξουσιαστών αυτού του τόπου και εφαρμόζει ό,τι μέτρο εξυπηρετεί τους εκάστοτε εντολείς τους.

Τις προάλλες, στην ομιλία μου στην Βουλή, είπα μερικές αλήθειες, που όμως το καθεστώς δεν άντεξε κι έτσι είδα με χαρά να με “κράζουν” (ας μου επιτραπεί η έκφραση) τα διάφορα συστημικά μπλογκς.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στον “επαναστάτη” πρωθυπουργό που έχουμε (ξέρετε αυτός που σαν μαθητής έδινε συνεντεύξεις εναντίον του στρατού και τις προάλλες στην άσκηση Παρμενίων ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάστηκε σαν μεγάλος πολέμαρχος!) Λοιπόν, στην ομιλία του ο Τσίπρας για τις προγραμματικές δηλώσεις ανέφερε ότι υπάρχουν λέει “αντιρατσιστικές και ακροδεξιές κραυγές” εις ό,τι αφορά τους πρόσφυγες! Και του ξεκαθάρισα στην ομιλία μου ότι δεν είναι ακροδεξιές και αντιρατσιστικές κραυγές όταν κάποιος ζητάει το αυτονόητο, δηλαδή, να μπορεί να ανοίγει το παράθυρό του και να μη του έρχεται μία μπόχα από ούρα και κόπρανα! Ε, αυτό μάλλον τους έτσουξε πολύ γιατί γράψανε περί ρατσιστικού παραληρήματος και ότι “στην Ζαρούλια και στους ομοϊδεάτες της” δεν αρέσει η μυρωδιά των προσφύγων!!! Λες και πρέπει να είναι κανείς Χρυσαυγίτης για να μη του αρέσει αυτή η κατάσταση, που βιώνει ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού! Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς…

Αυτές τις ημέρες έχει έρθει προς συζήτηση στις επιτροπές οικονομικών, παραγωγής και εμπορίου και κοινωνικών υποθέσεων το περιβόητο πολυνομοσχέδιο. Αυτό το πολυνομοσχέδιο το οποίο εξαθλιώνει τους συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, ακουμπά ακόμη και τον κλάδο της υγείας! Τι να πούμε για τα μέτρα που ετοιμάζονται να εφαρμόσουν; Θα τα χαρακτηρίσω με μία μόνο λέξη: ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ!

Η Αριστερά χέρι χέρι με τους καπιταλιστές φιλελεύθερους εφαρμόζουν εξαντλητικά οικονομικά μέτρα στις κατώτατες κοινωνικές τάξεις. Ένα χαρακτηριστικό είναι ότι εάν κάποιος δηλώνει εισόδημα 12.000 ευρώ ετησίως βαφτίζεται ΠΛΟΥΣΙΟΣ! Και η φορολογία είναι ανελέητη!!! Δεν μας είπαν όμως τι σκοπό έχουν να κάνουν με τους πραγματικά πλούσιους; Θα τους κυνηγήσουν; Έχουν σκοπό να τους αναγκάσουν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που χρωστάνε; Ή θα κάνουν τα στραβά ματια;

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο PSI και στο Χρηματιστήριο όμως, δεν μας είπε τίποτε για την λίστα Λαγκάρντ, της οποίας τα αδικήματα παραγράφονται στο τέλος του χρόνου, σε δύο μήνες δηλαδή από τώρα! Ούτε λέξη βεβαίως για τις σκανδαλώδεις συμβάσεις με την SIEMENS που άρχισαν όταν όλοι ήταν μαζί με την οικουμενική κυβέρνηση και  συμμετείχε και το ΚΚΕ και επιφανεί στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ. Για την σπατάλη των ολυμπιακών αγώνων του 2004 δεν ακούσαμε λέξη! Στην ομιλία του επίσης δεν ανέφερε τίποτε απολύτως για το κατοχικό δάνειο, ένα θέμα για το οποίο σαν αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε κάνει σημαία του!

Όπως καταλαβαίνετε και αυτή η κυβέρνηση θα είναι μία από τα ίδια με τις προηγούμενες…

Και αυτή η  κυβέρνηση θα συνεχίσει να τιμωρεί τους Έλληνες που έπενδυσαν τους κόπους μιας ζωής στην Πατρίδα, αφού φορολογεί την περιουσία ανεξαρτήτως αν αυτή παράγει εισοδήματα ή όχι και ο στόχος του μνημονιακού πολυνομοσχεδίου είναι η διάλυση της εθνικής οικονομίας και η εκχώρηση της περιουσίας του ελληνικού λαού στο κράτος, το οποίο κράτος εν συνεχεία “αξιοποιεί” ξεπουλώντας τα πάντα από αεροδρόμια, λιμάνια κ.ο.κ. στους “επενδυτές”, ή εάν θέλετε στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη στο ξεπούλημα της Πατρίδας και την υφαρπαγή του εθνικού πλούτου και  απαιτεί να αποδίδεται δικαιοσύνη προς όλες τις κατευθύνσεις.”

Στην ομιλία της δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτοί που κυβερνούν τα τελευταία χρόνια είναι επικίνδυνοι για την χώρα, αναφερόμενη σχετικά με το κέντρο ταυτοποίησης μεταναστών στην ΠΥΡΚΑΛ, στο Λαύριο, ένα θέμα το οποίο είχε θίξει με γραπτή ερώτηση επί συγκυβερνήσεως Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι και πάλι στο προσκήνιο!

 

Στο τέλος της συγκέντρωσης οι συναγωνιστές έψαλλαν με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο, καθώς και τον ύμνο του Κινήματος.

Exit mobile version