Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν εκβιάζει την ΕΕ για να σταματήσει τους Σύριους πρόσφυγες. Ζητά όμως να ταξιδεύουν χωρίς βίζα 75 εκατομμύρια τούρκοι πολίτες. Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι θέλει την ένταξη στην ΕΕ. Μια Τουρκία στην ΕΕ θα στείλει εκατομμύρια των Τούρκων πολιτών στην Θράκη, στα ελληνικά νησιά και στη Κύπρο να αλλάξει τα δημογραφικά στοιχεία καθιστώντας έτσι στους Έλληνες σε μια μικρή μειοψηφία. Η Ελλάδα και η Κύπρος δεν θα πρέπει να υποστηρίζουν την ένταξη της Τουρκίας της ΕΕ, αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες απέναντι στις μελλοντικές γενιές. Πόσο ηλίθια είναι η ΕΕ. Ρωτήστε τις πλούσιες χώρες του Κόλπου πετρελαίου αν θέλουν να δεχθούν τους Σύριους πρόσφυγες αντί να εκβιάζεται από τον φανατικό μουσουλμάνο Ερντογάν.

Γ.Γ

Διαπλοκή και φέσια MEGAλων διαστάσεων: Έτσι τσεπώνει τα εκατομμύρια από τις τράπεζες το Μπομπολέικο!

Ολοι οι Ευρωπαίοι λαμβάνουν μέτρα κατά της μετανάστευσης. Εμείς διαφημίζουμε ότι εκτός του ότι τους δίνουμε τα πάντα φαγητό φάρμακα περίθαλψη με έξοδα μας; Μάλιστα με απόλυτη προτεραιότητα έναντι των κυριολεκτικά πανταχόθεν διωκομένων και πενόντων εντοπίων καθώς επίσης και οίκηση με αιρκοντίσιον και WiFi. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ; ΕΛΕΟΣ

Γ.Τ.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ Κοτζιά: Θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς

Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Λαγό για την αναφορά του στην Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλά και όχι μόνο αυτόν αλλά και όλο το κόμμα διότι είστε το μόνο κόμμα που την πολεμάει! Συνεχίστε να ξεσκεπάζετε τον Ρότσιλντ και την παρέα του! Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Γ.Δ.

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: Απευθείας ενημέρωση θα λαμβάνουν οι τούρκοι για την Εξωτερική Πολιτική και την Εθνική Άμυνα!

Bλέπεις τους αριστερούς εκατομμυριούχους Σταθάκηδες του χαβιαριού να σφυριού αδιάφορα μπρος στο βρώμικο πόθεν έσχες τους. Σάπια ψυχή, και σάπιο πνεύμα η ηγετική κυβερνώσα elite! Απίθανη και κατάπτυστη η επιστολή του Υπουργού Εξωτερικών Υποθέσεων της χώρας μας προς τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, με θέμα την επιχειρούμενη προδοσία στο όνομα της Μακεδονίας μας. Προδοτική και άκρως αντεθνική η απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε ξένες δυνάμεις με οποιονδήποτε τρόπο, και με ή χωρίς προσδιορισμό! Τελεία και παύλα.

Σ.Μ.

Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ – Η θεωρία του «Συλλογικού Ασυνείδητου» και των «Αρχετύπων»

Μίλησε και ο Κουτσούμπας,και είπε τα γνωστά ναζί, φασίστες, εγκληματίες, Α! μας είπε και κότες. Ποιος ο κομμουνιστής, ο άθεος, ο αντίχριστος, αυτός που βλέπει το εικόνισμα της Παναγίας και βγάζει φλύκταινες.Αυτό το φίδι που σκόπιμα τόσα χρόνια κρύβουν (μαζί με τα τσιράκια τους ΜΜΕ) τα εγκλήματα των ομοϊδεατών τους. Σοβιετική ένωση 60εκατομύρια θάνατοι αντιφρονούντων, αντεπαναστατών (90% Χριστιανοί ορθόδοξοι), κατεστράφησαν 50.000 εκκλησίες και 800 μοναστήρια. Δάσος Κατίν, 12.000 Πολωνοί αξιωματικοί δολοφονημένοι από τα όργανα του Στάλιν. Ενώ το έχει παραδεχτεί το έγκλημα η ίδια η Ρωσία, οι βλακόκουκουέδες μας ακόμα μιλάν για προπαγάνδα των ναζί… μα πόσο ηλιθιότητα χωράει ακόμα στα πιθηκόμορφα κεφάλια τους; Κίνα (λαϊκή δημοκρατία) Μάο, 80εκατομύρια θάνατοι αντιφρονούντων, αντεπαναστατών Καμπότζη ερυθροί Χμέρ, θάνατοι αντιφρονούντων, αντεπαναστατών το ¼ του πληθυσμού της. Μίλησε και ο Κουτσούμπας! ο κομμουνιστής! ο απόγονος των εγκληματολάγνων!

Βαγγέλης Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-19-oktwbriou-2015#ixzz3oxnfCMQm

Exit mobile version