Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεσιτάλ εθνομηδενισμού και πάλι από «ορφανό» του «Ιού»

Ρεσιτάλ εθνομηδενισμού και πάλι από «ορφανό» του «Ιού»

Με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει το «ορφανό» του «Ιού» Τάσος Κωστόπουλος δίνει για μια ακόμη φορά τα διαπιστευτήριά του στην φυλλάδα που αρθρογραφεί, στην οποία γράφει τα εξής:

«Κανονικότατη φάρσα στην κυβέρνηση έκανε την περασμένη Παρασκευή ο φίρερ της Χρυσής Αυγής, δημοσιοποιώντας στη Βουλή επιστολή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, με την οποία η ναζιστική συμμορία καλείται να εισφέρει – κι αυτή – τις ιδέες της για την εθνικά επωφελή μετονομασία της ΠΓΣΜ. Και ο μεν Μιχαλολιάκος τη δουλειά του κάνει, αποδεικνύοντας ότι αυτός κι η οργάνωσή του εξακολουθούν ν’ αντιμετωπίζονται από μερίδα του κράτους και της κυβέρνησης σαν αξιόπιστος θεσμικός συνομιλητής. Το ανατριχιαστικό ήταν η απάντηση του υπουργού που, αντί να υποβαθμίσει την επιστολή σαν καθαρά τυπική ενέργεια δίχως ουσιαστικό περιεχόμενο, το ‘ριξε στο παράπονο επειδή ο Αρχηγός παραβίασε το «άκρως απόρρητο» των εθνικών διαβουλεύσεων!

Οι απόψεις της Χ.Α. και των συνοδοιπόρων της για το Μακεδονικό είναι πάντως γνωστές και ποικιλότροπα εκτεθειμένες σε δημόσια θέα, από τον Γέρακα ίσαμε την Καλαμάτα. Κυρίως έχουν γνωστοποιηθεί στο τμήμα εκείνο του τοπικού πληθυσμού που, λόγω του τοπικού πληθυσμού που, λόγω μητρικής γλώσσας και ιστορικού παρελθόντος, συνδέεται άμεσα με το επίμαχο ζήτημα. Όπως έχουμε γράψει αναλυτικά σε παλιότερα αφιερώματα του «Ιού», ένα από τα πρώτα πεδία δράσης των ταγμάτων εφόδου της χιτλερικής οργάνωσης, αλλά και ώσμωσής τους με τις περιφερειακές απολήξεις του βαθέος κράτους, υπήρξε η τρομοκράτηση του ντόπιου μακεδονικού πληθυσμού στους νομούς του ακριτικού Βορρά (Φλώρινα, Πέλλα, Καστοριά): κάψιμο των γραφείων του «Ουράνιου Τόξου» στη Φλώρινα το 1995, απειλητικές «εκδρομές» μαζί με το Ελληνικό Μέτωπο του Βορίδη και συλλόγους αποστράτων σε στοχοποιημένα χωριά το 1998, επανάληψη των επιδρομών το 2008 μετά το «εθνικά υπερήφανο» βέτο στο Βουκουρέστι. Να υποθέσουμε πως αυτή ακριβώς η «μαχητική» προϊστορία αναγορεύει τους εγχώριους ναζί σε συνομιλητές του υπουργού;»

Αυτό που ενοχλεί τον διακεκριμένο αντιεθνικιστή είναι, συν τοις άλλοις, τα συνθήματα «Μακεδονία Γη Ελληνική», «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και «Έξω οι Σλάβοι από τη Μακεδονία» που κοσμούν μέρους των φωτογραφιών που χρησιμοποιεί για το κείμενό του. Το ποια είναι η θέση του επί του θέματος φαίνεται και από τα όσα γράφει περί «ντόπιου μακεδονικού πληθυσμού», ό,τι δηλαδή ακριβώς υποστηρίζουν και τα Σκόπια.

Όσο για τα περί «τρομοκράτησης», «κάψιμο γραφείων», «απειλητικές εκδρομές» θα είχαν όντως βάση αν αναφερόντουσαν στις επιθέσεις των γνωστών παρακρατικών «αντίφα» σε συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τους εμπρησμούς των γραφείων της σε διάφορα μέρη της χώρας και τις φυσικές επιθέσεις εναντίον προσώπων από τους ίδιους θρασύδειλους αλήτες. Αν μη τι άλλο, η στόχευση και οι ανάλογοι χαρακτηρισμοί κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από έναν συνοδοιπόρο του «Ουράνιου Τόξου» δείχνει γιατί ακριβώς ενοχλεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέτοια άτομα με ξεκάθαρα αρνητικές απόψεις για τα εθνικά μας ζητήματα.

Ακριβώς, επειδή, αποτελεί το σοβαρότερο εμπόδιο στην επιχείρηση μετατροπής της χώρας σε μια πολυπολιτισμική χοάνη και την μετατροπή του ομοιογενού Λαού της σε ετερόκλητο πληθυσμό. Από την μια μεριά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, από την άλλη οι εθνομηδενιστές (και αρνητές της γενοκτονίας των Ποντίων, για να μην ξεχνιόμαστε). Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/resital-ethnomhdenismou-kai-pali-apo-orfano-tou-iou#ixzz3p7FpizIA

Exit mobile version