Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιβεβαιώνει και ο ΟΗΕ: Tσουνάμι λαθρομεταναστών καταπνίγει την Ελλάδα – Μισό εκατομμύριο λαθροεισβολείς μέσα στο 2015!

Επιβεβαιώνει και ο ΟΗΕ: Tσουνάμι λαθρομεταναστών καταπνίγει την Ελλάδα - Μισό εκατομμύριο λαθροεισβολείς μέσα στο 2015!

Με καθημερινές αναφορές τα δελτία ειδήσεων κάνουν λόγο για τους αριθμούς των παράνομων μεταναστών που διασώζονται από τις λιμενικές αρχές της χώρας μας. Ποιος όμως είναι ο πραγματικός αριθμός των λαθρομεταναστών που έφτασε διά θαλάσσης στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, δίνεται στην δημοσιότητα από τον ΟΗΕ.

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, διά στόματος της εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, Μέλισα Φλέμινγκ είναι εξόχως ανησυχητικά, καθώς φαίνεται πως περισσότεροι από μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες κατέκλυσαν την Ελλάδα με την βοήθεια των δουλέμπορων και των τουρκικών αρχών.

Συγκεκριμένα ο αριθμός αυτός θα εκτιναχθεί το προσεχές διάστημα ελέω χειμώνα, ενώ η Φλέμινγκ επισημαίνει πως η χώρα από την οποία έχουν έρθει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες δεν είναι άλλη από την Τουρκία. Άλλωστε η τελευταία φαίνεται να είναι η μόνη κερδισμένη, καθώς όπως όλα δείχνουν πρόκειται να δεχτεί αρχικά ποσό ύψους 500 εκατομμύριων ευρώ από την Ε.Ε. και τα κράτη μέλη της.

Την ίδια στιγμή ο Νταβούτογλου διαμηνύει πως η χώρα του δεν πρόκειται να γίνει  στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, πετώντας κυριολεκτικά το μπαλάκι της ευθύνης στην Ελλάδα.

Η χώρα μας μετά το βάρος των μνημονίων καλείται να σηκώσει και το βάρος εκατομμυρίων λαθροεποίκων που αδημονούν με την συνδρομή των δουλεμπόρων στα τουρκικά παράλια την μεταφορά τους στα περίφημα “hot spots” της προδοτικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ohe-tsounami-lathrometanastwn-katapnigei-thn-ellada#ixzz3p8ole7yG

Exit mobile version