Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γελοίες προβοκάτσιες των Τούρκων εναντίον των Ρώσων στην Μέση Ανατολή

Προ ολίγων ημερών τα γνωστά φερέφωνα των Αμερικανοσιωνιστών, δυτικές εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί, μετέδωσαν με πομπώδη τρόπο την είδηση ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία κατέρριψε στην συνοριακή περιοχή με την Συρία ένα ιπτάμενο αντικείμενο, υπονοώντας ότι επρόκειτο για ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο λίγο αργότερα βαπτίστηκε Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος (UAV ή Drone).

Αμέσως η προπαγανδιστική μηχανή του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε ότι επρόκειτο για ρωσικό Drone, χωρίς βέβαια να προσκομίζει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. Οι Ρώσοι από την πλευρά τους δήλωσαν εξ αρχής ότι δεν είχαν απώλειες στα μαχητικά ή στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους.

Οι Τούρκοι με τον γνωστό γελοίο ανατολίτικο τρόπο τους προχώρησαν την προπαγάνδα τους παραπέρα, δηλώνοντας ότι πριν από την κατάρριψη του ιπτάμενου αντικειμένου το προειδοποίησαν μέσω διεθνούς συχνότητας 3 φορές ότι επίκειται κατάρριψη και πρέπει να υπακούσει στις εντολές τους. Αφού δεν πήραν απάντηση, πώς θα μπορούσε εξ άλλου να γίνει διαφορετικά αφού το ιπτάμενο αντικείμενο ήταν μη επανδρωμένο, το κατέρριψαν. Στις επόμενες 2 εικόνες βλέπεται το αντικείμενο της ηρωικής κατάρριψης των Τούρκων πιλότων και την φύλαξη αυτού από Τούρκους στρατιώτες.

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο διατείνεται με επίσημη ανακοίνωση του ότι το ιπτάμενο αντικείμενο είναι Drone ρωσικής κατασκευής του τύπου Orlan-10, όμως ο κατασκευαστής των Orlan που έχει την έδρα του στην Αγία Πετρούπολη δήλωσε ότι ουδεμία σχέση υπάρχει με το πραγματικό Orlan-10, το οποίο απεικονίζεται στην επόμενη εικόνα.

Η τουρκική πολεμική αεροπορία μπορεί να αισθάνεται περήφανη για την κατάρριψη ενός ιπταμένου παιχνιδιού κάποιου Τούρκου μοντελιστή. Τους δίνουμε συγχαρητήρια για το σθένος και την αποφασιστικότητα με την οποία υπερασπίστηκαν την πατρίδα τους από τους «κακούς» Ρώσους πιλότους που εξοντώνουν τους συμμάχους τους τζιχαντιστές.

Μόνο που την επόμενη φορά που θα θελήσουν να καταρρίψουν ιπτάμενα παιχνίδια, ας χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα πυρομαχικά που στην περίπτωση αυτή είναι η πατροπαράδοτη σφενδόνη…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-geloies-probokatsies-twn-tourkwn-enantion-twn-rwswn-sthn-mesh-anatolh#ixzz3pDNXtPBL

Exit mobile version