Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια οφειλόμενη απάντηση στους… Σκρουτζ Μακ Ντακ του Περισσού

Μια οφειλόμενη απάντηση στους... Σκρουτζ Μακ Ντακ του Περισσού

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Χαζοί δεν είναι, αλλά σε χαζούς απευθύνονται! Ποιοι είναι; Μα, οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού φυσικά, οι οποίοι αντί να το βουλώσουν και να κρυφτούν στου… βοδιού το κέρατο, βγάζουνε και γλώσσα από πάνω!

Απαντώντας, λοιπόν, σε άρθρο-καταγγελία του «ναζιστοsite» μας κατ’ αρχάς εκφράζουν την οργή τους, γιατί τους ξεμπροστιάσαμε: «Αυτό φανερώνει και το γεγονός ότι μόνο σε ένα από τα ναζιστόsite τους (ethnikismos.net) και μόνο μεταξύ 15 και 17 Οκτώβρη έχουν αναρτήσει 7 (!) «άρθρα» σχετικά με το πρόσφατο επεισόδιο στη Βουλή και όλα τα βρωμερά για την τεράστια οικονομική δύναμη του ΚΚΕ (!), τη «σχέση» του με τον «Γερμανό», τη «Siemens» και τις offshore (!!!)».

Εν συνεχεία, γράφουν με προσποιητική αφέλεια: «… Οι χρυσαυγίτες αλαλάζουν εναντίον του ΚΚΕ, χρησιμοποιώντας τα παλιά «δοκιμασμένα» προβοκατόρικα υλικά: Επιτίθενται στο ΚΚΕ ότι δήθεν δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του, ενώ είναι πασίγνωστο ότι το ΚΚΕ δημοσιεύει τους ισολογισμούς του όπως προβλέπεται».

Ασφαλώς και δημοσιεύουν τους ισολογισμούς των ΦΑΝΕΡΩΝ εταιρειών τους. Κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό. Αλλά εμείς αναφερθήκαμε στις ΚΡΥΦΕΣ εταιρείες που διαθέτουν. Τις οποίες μπορεί να εντοπίσει μόνο το ΣΔΟΕ, αν τους κάνει οικονομικό έλεγχο (όπως έκανε –και μάλιστα τρεις φορές- στην Χρυσή Αυγή και τα βρήκε όλα άψογα…). Πλην όμως, οι ίδιοι αρνούνται κατηγορηματικά οποιονδήποτε έλεγχο στα οικονομικά τους και το αστικό κράτος σέβεται την άρνησή τους αυτή, γιατί δε μπορεί το σύστημα να βάλει τα χεράκι του και να βγάλει τα ματάκια του!

Παρακάτω, μας κατηγορούν ότι… ερωτευτήκαμε τον χοντρο-Πάγκαλο, γιατί θυμίσαμε μια δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγα χρόνια, στην οποία κατήγγειλε ότι το αστικό κράτος (επί Καραμανλή του νεωτέρου) είχε αγοράσει την εταιρεία Γερμανός, σε 7πλάσια τιμή από την πραγματική της αξία, εννοώντας ότι έτσι το κράτος χρηματοδότησε εμμέσως το ΚΚΕ (για να κάθεται φρόνιμα…). Μάλιστα, στην απελπισμένη προσπάθειά τους να πιαστούν από κάπου για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, οι ευρωλάγνοι κουκουέδες επικαλούνται κάποια εξεταστική επιτροπή (μαϊμού… ) που υποτίθεται πως διερευνούσε το σκάνδαλο της «Siemens» και τις απαντήσεις που έδωσε σ’ αυτήν ο υπουργός της πασοκαρίας, Βερελής: «Με ρώτησε μετ’ επιτάσεως εάν είχα διαπιστώσει συμμετοχή του ΚΚΕ στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας «Γερμανός» και η απάντησή μου ήταν «όχι». – Δεν υπάρχει δηλαδή καμία συμμετοχή. – Βερελής: Δεν έχω διαπιστώσει τίποτα τέτοιο».

Εμείς όμως, δεν γράψαμε ότι η εταιρεία Γερμανός ήταν του ΚΚΕ στα χαρτιά που (υποτίθεται πως…) έψαχνε ο Βερελής. Αλλά πως εταιρεία ήταν μεν στο όνομα του ενεργού στελέχους του ΚΚΕ Πάνου Γερμανού, αλλά βοούσε η πιάτσα ότι ο Γερμανός ήταν απλά διευθυντής της, ενώ ο πραγματικός ιδιοκτήτης ήταν το ΚΚΕ.

Φυσικά, οι παμπόνηροι κουκουέδες, δεν είπαν λέξη για την αγοραπωλησία του 902 σε off shore εταιρεία, ούτε για την ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ των 1.500.000 ψηφιακών τηλεφωνικών συσκευών, όπου με απόφαση Μητσοτάκη, Παπανδρέου και Φλωράκη, δόθηκαν στον «γιό του Πέτρου» (Κόκκαλη) και στην… λατρεμένη των κουκουέδων siemens! Κορόιδα ήταν να το κάνουν;

(ΥΓ): Κορόιδα δεν είναι, αλλά σε κορόιδα απευθύνονται!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-ofeilomenh-apanthsh-stous-skroutz-mak-ntak-tou-perissou#ixzz3pEC4wX00

Exit mobile version