Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιστορίες νεοδημοκρατικής τρέλας: Ο… «άφθαρτος» άδειασε τον… «μουτζούρη» Σαμαρά και το success story του

Ιστορίες νεοδημοκρατικής τρέλας: Ο… «άφθαρτος» άδειασε τον… «μουτζούρη» Σαμαρά και το success story του!

Γράφει ο Αντίοχος

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε η διαδικασία για την κατάληψη της αρχηγικής πολυθρόνας της νουδούλας, είπαμε ότι «όλα παίζονται» και ότι «τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο».

Ενώ, λοιπόν, στην αρχή ο «άφθαρτος Τζίτζι» είχε την… κατάρα του φον Αντωνάκη Σαμαρά (συνεχή ήταν τα σφόδρα εναντίον του δημοσιεύματα του antinews…), ξαφνικά συναντήθηκαν και τα… βρήκαν. Έτσι, τα περισσότερα στελέχη του πρώην κατευθύνθηκαν στον «άφθαρτο Τζίτζι» -και λιγότερα προς τον «λαγό» του Μπουμπούκο- ενώ η διαδικτυακή καραμούζα του Αντωνάκη τα’ δινε όλα υπέρ της… ανανέωσης, που δήθεν εκπροσωπούσε ο πορφυρογέννητος (και… άφθαρτος) Τζίτζι.

Τώρα όμως φαίνεται πως τα… ξαναχάλασαν, αφού με συνέντευξή του στον ΑΝΤ 1 ο «άφθαρτος» άδειασε τον φον Αντωνάκη και το… success story της διακυβέρνησής του.  Προκαλώντας έτσι την οργή του Σαμαρά, όπως την εκφράζει το διαδικτυακό του όργανο. Πάρτε μια γεύση:

«Ό,τι κι αν συμβαίνει ο Τζιτζικώστας έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Αντί να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, αντί να αναγνωρίσει τα σημαντικά επιτεύγματα που πέτυχε, αντί να πει δύο καλές κουβέντες για το ότι έσωσε τη χώρα, το μόνο που έκανε ήταν να αποστασιοποιηθεί και να κάνει κριτική. Αν υπάρχει η χώρα, αν η Περιφέρεια του κ. Τζιτζικώστα συνεχίζει να χρηματοδοτείται, έστω με λιγότερα χρήματα, το οφείλει στον Σαμαρά. Αν αυτός δεν αναλάμβανε το προσωπικό και πολιτικό κόστος ο κ. Τζιτζικώστας και κάθε στέλεχος της αυτοδιοίκησης δεν θα είχε λεφτά ούτε για μαντήλι να κλάψει στις δύσκολες στιγμές. Δεν θα υπήρχε ούτε Τζιτζικώστας, ούτε κανένας άλλος με χρεοκοπημένη την Ελλάδα. Αυτό ο Περιφερειάρχης θα έπρεπε να το γνωρίζει προτού ανοίξει το στόμα του και κάνει κριτική. Διότι με τον τρόπο αυτό απαξιώνει ένα σημαντικό έργο που έγινε κι αυτό είναι ασυγχώρητο από τον κόσμο της ΝΔ. Εκτός κι αν νομίζει ο Τζιτζικώστας ότι με τον να… «σκοτώνει τα άλογα όταν γεράσουν» θα αναδειχθεί η νεότητα η δική του. Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κύριος Περιφερειάρχης αυτό που έγραψε κάποτε ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης: «Του αντρειωμένου ο θάνατος δίνει ζωή στη νιότη». Ο Σαμαράς ήταν ο αντρειωμένος. Ο Τζιτζικώστας ως τι θα καταγραφεί στην ιστορία;».

Τι συμβαίνει εδώ; Προφανώς, ο «άφθαρτος Τζίτζι» συνειδητοποίησε ότι το νταραβέρι με τον Σαμαρά ισοδυναμούσε με πολιτική αυτοκτονία και το τερμάτισε!

Αυτή είναι η εκδίκηση της ιστορίας Αντωνάκη Σαμαρά! Έγινες ο «μουτζούρης», που κανένας δε θέλει να πιάσει στα χέρια του και καλά να πάθεις!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/istories-neodhmokratikhs-trelas-o-afthartos-tzitzi-adeiase-ton-moutzourh-sa#ixzz3pFPIgUzf

Exit mobile version