Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Κλαίνε και οδύρονται με κροκοδείλια δάκρυα οι συριζαίοι, ότι είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν όπως οι προκάτοχοι τους τη μείωση των συντάξεων. Από συστάσεως του Ελληνικού κράτους το δημόσιο πλήρωνε τις συντάξεις των υπαλλήλων του. Τι ξαφνικά άλλαξε και βγήκαν τα παπαγαλάκια του συστήματος μπολσεβίκοι και νεοφιλελέ και φωνάζουν ότι τα ασφαλιστικά ταμεία αδυνατούν να πληρώσουν με αδιάφορες αστείες δικαιολογίες; Ας τους θυμίσουμε ότι η καταστροφή του ασφαλιστικού ξεκίνησε το 1999 επί Σημίτη με την ληστεία του χρηματιστηρίου μιας και μεγάλο μέρος των αποθεματικών παίχτηκε στο χαμαιτυπείο του καπιταλισμού και μεγάλος μέρος του κατέληξε σε τσέπες δεξιών και αριστερών απατεώνων της γενιάς του πολυτεχνείου. Η δεύτερη λεηλασία έχει το τίτλο δομημένα ομόλογα επί κυβερνήσεως Καραμανλή του νεότερου, που οι νεοδημοκράτες τον αναμένουν σαν σωτήρα να σώσει όχι τη πατρίδα, αλλά το κόμμα τους. Η τρίτη και φαρμακερή λεηλασία ονομάζεται PSI όπου αντί να κουρευτεί γενικά το χρέος κουρεύτηκαν τα ομόλογα των αποθεματικών των ταμείων. Λογικό φαίνεται, αφού τα έκλεψαν να μην υπάρχουν λεφτά. Μοναδική λύση η Χρυσή Αυγή που σαν σημαία της έχει οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στους Έλληνες.

Π.Ν. 

Βηματοδότης: Φοβούνται τα… γαλλικά του Ν. Μιχαλολιάκου στον Ολάντ, γι΄αυτό δεν τον καλούν στο Προεδρικό Μέγαρο!

Χαίρεται. Από τα 32 είμαι άνεργος έγινα 37 και είμαι στην ίδια άθλια κατάσταση . Την ίδια ώρα που στον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης έχουν εδώ και 10 χρόνια ξένους 60 χρόνους πλέον να δουλεύουν . Οι Αλβανοί που εργάζονται στον ΟΣΕ ή στην ΤΡΕΝΟΣΕ Θεσσαλονίκης ως υπεύθυνοι καθαριότητας πως μπήκαν εκεί μέσα; Εφόσον δεν ξεπουλήθηκε ακόμη και πριν 10 χρόνια δεν ήταν ιδιωτική εταιρεία; Είχε αρχίσει πολλά χρόνια πριν το κακό από τους αλήτες που μας κυβερνούσαν. Μέχρι το 2017  θα μείνει μια χώρα συνταξιούχων και θα επικρατεί το μουσουλμανικό στοιχείο. Ζω από τη μισή σύνταξη που μου δίνει ο πατέρας μου 6 χρόνια. Μέχρι πότε; Αν δεν υπήρχε και αυτή θα κοιμόμουν στο δρόμο.

Μ.Σ. 

Καταδικάστηκε ο πακιστανός που δολοφόνησε μέντιουμ με 30 μαχαιριές (!) στη Λάρισα: “Ήταν θέλημα του Αλλάχ”(!!!) απολογήθηκε…

Οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρά Γιουσουφμεμέτ Αινάν και Μουσταφά Μεμέτ Μουσταφά, οριστήκαν από τον σύριζα ως μέλη της ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. Είναι πασιφανές ότι δεν είναι δυνατόν να γίνεται οποιαδήποτε ενημέρωση συζήτηση θεμάτων, ακόμη και απορρήτων, των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών με την παρουσία τέτοιων βουλευτών; Αφού το πιθανότερο είναι να ελέγχονται από το παράνομο τουρκικό προξενείο και από την ίδια την Τουρκία; Μα ήταν τόσο απαραίτητη εκεί η τοποθέτηση τους; Μα είναι τόσο αφελείς και γελοίοι, ή μήπως τόσο ανθέλληνες. ΕΛΕΟΣ! Κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει.

Γ.Τ. 

Γιάννης Λαγός: Δεν έχετε δικαίωμα να αποκλείετε την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! ΒΙΝΤΕΟ

Πάρτε το απόφαση: Η Ελλάδα άλλαξε στρατόπεδο στην καινούρια μοιρασιά της τράπουλας. Μας κατέταξαν στους τριτοκοσμικούς και μας παρέδωσαν στους ισλαμιστές. Για αυτό και οι μισθοί έγιναν τριτοκοσμικοί με πρόφαση μια υποτιθέμενη ”πτώχευση”. Τίποτα τυχαίο… Λαθρολάγνες κυβερνήσεις με ανθελληνικό μένος, ”αντιρατσιστικούς” νόμους και συνθήματα, με ορολογίες που διαλύουν ένα κράτος, όπως ”ξενοφοβικός”, ”ομοφοβικός” και ρετσινιά του ”φασίστα” στον εθνικόφρονα  Έλληνα. Βομβαρδισμός προπαγάνδας και πλύση εγκεφάλου από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ υπέρ των λαθρομεταναστών, που πλέον βαπτίστηκαν όλοι ”πρόσφυγες”. Ρεπορτάζ που τους παρομοιάζουν με τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, που οι ισλαμιστές κατέσφαξαν και ξερίζωσαν από τις προαιώνιες πατρίδες τους, γιαγιάδες που τα’ί’ζουν με περισσή λατρεία το παιδί μιας λαθρομετανάστριας, που καμαρώνει και γελάει δίπλα τους για την κατάντια τους, που αγνοούν πόσα Ελληνόπουλα πεινάνε και πόσα ακόμα θα πεινάσουν χωρίς στέγη στους δρόμους, ενώ για τους εισβολείς ”πρόσφυγες” ετοιμάζονται σπίτια με κλιματισμό, τρόφιμα, ρούχα και εργασία. Και το θλιβερότερο όλων: Στους Έλληνες έχει περάσει για τα καλά το μήνυμα της ”φιλανθρωπίας” προς τους ”ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ μουσουλμάνους Νεοέλληνες”! Όταν καταλάβουν θα είναι πλέον πολύ αργά. Η Ελλάδα θα είναι μία τριτοκοσμική ισλαμική χώρα και οι  Έλληνες αναμφίβολα θα θυμίζουν τους διωκόμενους χριστιανούς της Συρίας!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Αχόρταγος ο Φίλης: Φορολογούμε την παιδεία, για να τρώμε φτηνά σουβλάκια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-22-oktwbriou-2015#ixzz3pFRkkK4K

Exit mobile version