Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μακριά από εμάς τέτοια… αγαθά της πολυπολιτισμικότητας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Είναι γνωστό σε όλους (μετά από εκατομμύρια επαναλήψεις των ΜΜΕ και  θεσμοθέτηση  δρακόντειων νόμων) πως οι «ευπαθείς μειονότητες» -παγκοσμίως- απειλούνται, δυναστεύονται, διώκονται ……αντιμετωπίζονται ρατσιστικά … κλπ. Η παρούσα είδηση (που μάλιστα δημοσιέυθηκε και στη …. Zougla του Μάκη – Ταρζάν) αποτελεί πραγματική εξαίρεση, προέρχεται από το «LiveLeak». (To LiveLeak είναι ένας διαδικτυακός τόπος συμμετοχικής βιντεοπαρουσίασης, που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2006.

Εδράζεται στην Βρετανία και επιτρέπει στους χρήστες του να «αναρτούν» και να μοιράζονται βίντεο. Αποσκοπεί στην παρουσίαση πραγματικών γεγονότων, δρωμένων πολιτικής, πολεμικών και άλλων συμβάντων, συνδυάζοντάς τα με την ισχύ της αδέσμευτης κι ερασιτεχνικής «δημοσιογραφίας των πολιτών», που δεν συγκαλύπτει). Η είδηση δείχνει την φρικτή, ρατσιστική και «εχθροπαθητική» συμπεριφορά των «ευπαθών μειονοτικών» ενάντια στην ανυπεράσπιστη, φτωχή και άστεγη λευκή γυναίκα, καθώς και την δειλή, πρόστυχη και απάνθρωπη στάση των ομοφύλων της. Ελπίζουμε πως στην Πατρίδα μας δεν θα βιώσουμε τέτοια κτηνωδία.

Ιδού η είδηση όπως ακριβώς παρουσιάστηκε: «Αηδιαστικό νοκ-άουτ  κακοποιών εφήβων επί μιας αβοήθητης γυναίκας

Αυτή η επίθεση συνέβη την 17η Οκτωβρίου στο πάρκο Μπράουνς, στο Ατλάντικ Σίτυ  (των ΗΠΑ). Δύο νεαροί μαύροι άρρενες ενεπλάκησαν σε αυτό που δείχνει να είναι μια απρόκλητη επίθεση κατά μιας μεγαλύτερης λευκής γυναίκας που καθόταν κάτω. Ο ένας από αυτούς βιντεοσκοπεί το συμβάν και παρακινεί τον άλλο. Ο άλλος ουρλιάζει προσβολές κατά της γυναίκας και κατόπιν την χτυπά στον κρόταφο με μια γροθιά. Η γυναίκα καταρρέει αναίσθητη και το ζευγάρι γελάει  χαρωπά.

Κατόπιν ο επιτιθέμενος στέκει δίπλα στην αναίσθητη γυναίκα  και καυχιέται για την επίθεση, ενώ ο καμεραμάν συνεχίζει να γελά. Πολυάριθμοι παρευρισκόμενοι δείχνουν ατάραχοι από την βίαιη επίθεση, ωσάν να ήταν ένα φυσιολογικό καθημερινό περιστατικό. Οι επιτιθέμενοι δεν δραπετεύουν και κανένας δεν προσπαθεί να παρέμβει.

Το θύμα είναι μια άστεγη γυναίκα 45 ετών η οποία ήταν σε κρίσιμη κατάσταση όταν έφθασε σ’ ένα νοσοκομείο του Ατλάντικ Σίτυ. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας λέει ότι αυτή υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και είναι ακόμα σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ο εικοσιπεντάχρονος Ιμπν Χάντερ συνελήφθη αυτό το πρωί και κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/makria-apo-mas-tetoia-.-agatha-ths-polupolitismikothtas#ixzz3pIkcyOsT

Exit mobile version