Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο ορμητήριο τούρκων δουλεμπόρων απέναντι από την Χίο εξαπολύει καθημερινά χιλιάδες λαθροεισβολείς στην Ελλάδα

Νέο ορμητήριο τούρκων δουλεμπόρων απέναντι από την Χίο εξαπολύει καθημερινά χιλιάδες λαθροεισβολείς στην Ελλάδα

Ενώ η κατάσταση στα νησιά που πλήττονται από λαθρομετανάστες είναι ασφυκτική, οι τούρκοι δουλέμποροι, με την ανοχή του ελλαδικού κράτους, επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητά δημιουργώντας νέα σημεία διακίνησης λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Με το τέλος της τουριστικής περιόδου και το κλείσιμο και των τελευταίων ξενοδοχείων ο Τσεσμές, ακτή η οποία βρίσκεται απέναντι από τη Χίο, αποτελεί πλέον ακόμη ένα ορμητήριο τούρκων δουλεμπόρων, οι οποίοι στέλνουν καθημερινά προς το ελληνικό νησί χιλιάδες παράνομους μετανάστες.

Περισσότερα από 1500 άτομα την ημέρα καταφτάνουν στην Χίο, με τους κατοίκους του νησιού να ασφυκτιούν μπροστά στον απέραντο καταυλισμό που έχει στηθεί στο ελληνικό νησί με δημόσιους χώρους της πόλης, κήπους, δρόμους ακόμη και την τάφρο του κάστρου να τελούν υπό κατάληψη. Και ενώ η κυβέρνηση κάνει λόγο για οργάνωση των υποδομών υποδοχής των παράνομων μεταναστευτικών ροών, παρουσιάζοντας την Λέσβο ως πρότυπο hot spot, φαίνεται πως το μεγαλόπνοο σχέδιο της καταρρέει κυριολεκτικά μπροστά στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό νησί.

Μόλις χθες έφτασαν στο hotspot στη Μοριά της Λέσβου 6000 λαθρομετανάστες τινάζοντας στον αέρα την τεράστια οικονομική λαθρο – μπίζνα που έχει στηθεί εις βάρος του ελληνικού λαού. Ανώτερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ  επισημαίνουν πως μόνο το τελευταίο τριήμερο, από τη Κυριακή το πρωί ως και σήμερα Τετάρτη πρωί, στη Λέσβο εισέβαλλαν παράνομα περισσότεροι από 15.000 μετανάστες.

Τέλος μπροστά στην αδυναμία των ελληνικών αρχών να αντιμετωπίσουν τα κύματα λαθρεποίκων σε λειτουργία τέθηκε και πάλι το Καρά Τεπέ με εμφανή τον κίνδυνο αναζωπύρωσης παρόμοιων φαινομένων εξεγέρσεων που είχαν σημειωθεί προ ολίγων μηνών μεταξύ λαθρομεταναστών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την πολιτική της ανικανότητα, καθώς αδυνατεί να δώσει εκείνες τις λύσεις που θα απαλλάξουν την χώρα μας από τον πλήρη εποικισμό της. Άλλωστε κάτι τέτοιο προϋποθέτει την οριστική ρήξη με τους συνεπίκουρους εκ Δύσεως και εξ Ανατολών με τα κονδύλιά τους.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-ormhthrio-twn-tourkwn-doulemporwn-ejapoluei-kathhmerina-chiliades-lathr#ixzz3pIpSPCLK

Exit mobile version