Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Να μην πληρώσει ο Ελληνικός Λαός τα χρέη του ΟΔΙΕ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών, συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ). Αρχικά κατήγγειλε τα νέα κατάπτυστα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση και τις οριζόντιες περικοπές σε όλες τις τάξεις της Ελληνικής κοινωνίας.

Για τον ελληνικό ιππόδρομο είπε πως παρουσιάζει πολλαπλά προβλήματα και ήταν κι αυτός μέσα στα σχέδια της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση, παρά τις παλαιότερες αντίθετες εξαγγελίες της. Επιπροσθέτως είπε πως υπήρχαν πολλές συμβάσεις άκρως ζημιογόνες που κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη και τελικά χρεώθηκε και πάλι το ελληνικό Δημόσιο.

Ο ΟΔΙΕ δεν είναι ο μόνος που έχει αυτήν την τύχη, αλλά προηγήθηκε και ο ΟΛΠ, μια ιδιαιτέρως κερδοφόρα επιχείρηση με προοπτική καθώς όλοι γνώριζαν την σημασία του Λιμανιού του Πειραιά στο γεωστρατηγικό  σχέδιο.

Υπενθύμισε στο σώμα ότι το περασμένο καλοκαίρι το 62% του ελληνικού λαού είπε ΟΧΙ στην τρόικα, στους δανειστές, στις ξένους τοκογλύφους, αλλά σε ένα βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ τα ανέτρεψε όλα. Τέλος, επισήμανε ότι όλα τα χρέη του ΟΔΙΕ μεταφέρονται στο Δημόσιο, ώστε να τα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος και η επιχείρηση δίνεται “καθαρή” στους πρόθυμους επενδυτές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-na-mhn-plhrwsei-o-ellhnikos-laos-ta-chreh-tou-odie-binte#ixzz3pIsHGsFY

Exit mobile version