Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λίβελλος από τον Σιατίστης Παύλο μέσω των πρόθυμων λασπολόγων του Μέγκα

Λίβελλος από τον Σιατίστης Παύλο μέσω των πρόθυμων λασπολόγων του Μέγκα

Πάγια στάση και θέση της Χρυσής Αυγής είναι να μην σχολιάζει τα λεγόμενα ιεραρχών, καθώς ο ρόλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι να ενώνει το Έθνος και όχι να το διχάζει με την εμπλοκή της σε πολιτικές διαφορές.

Δυστυχώς, όμως αυτό δεν το τηρεί ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος, ο οποίος εξαπέλυσε μια νέα συκοφαντική επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής μέσω της… φιλόξενης συχνότητας του Μέγκα που δίνει πάντα λόγο στους λασπολόγους των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σε πρόσφατη πρωινή εκπομπή του Μέγκα λοιπόν ο Σιατίστης Παύλος δήλωσε για την Χρυσή Αυγή: “Η Χρυσή Αυγή είναι παγανιστική, δεν έχει καμία σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ορθόδοξη θεολογία και είναι αυτό που τόνισε από την αρχή. Χρησιμοποιεί την Εκκλησία ή επιχειρεί να τη χρησιμοποιήσει προκειμένου να κάνει τη δουλειά της. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι θρησκευόμενος να εκπαιδεύεται ως εγκληματίας. Ακούσατε και τον ακούσαμε όλοι μας τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να παίρνει την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία και προσπαθώ να καταλάβω τη λέξη πολιτική ευθύνη. Ο πιο απλός τρόπος να την καταλάβω είναι ότι εκπαιδεύουν δολοφόνους“.

Η κατηγορία περί “εκπαίδευσης δολοφόνων” είναι πραγματικά ανάξια σχολιασμού, καθώς είναι μια φτηνή αναπαραγωγή του σαθρού και τραγελαφικού κατηγορητηρίου, το οποίο θα καταπέσει με πάταγο στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η σχέση και η θέση της Χρυσής Αυγής με την Ορθόδοξη εκκλησία είναι σαφέσταση, καθώς διακηρύσσει: “Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Επιδιώκει την αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και την άμεση κάθαρση του κλήρου από κάθε παρακμιακό και διεθνιστικό στοιχείο. Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους. Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους“.

Τέλος, αν ο σεβαστός ιεράρχης αναζητά παγανιστές και εχθρούς της Ορθοδοξίας μπορεί πολύ εύκολα να τους βρει στους άθεους και τους αντίχριστους του μνημονιακού τόξου. Σε όλους αυτούς που θέλουν να καθιερώσουν τον πολιτικό όρκο, τον πολιτικό γάμο, την πολιτική κηδεία και γενικότερα να εγκαταστήσουν ένα άθεο πολυπολιτισμικό κράτος.

Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται έμπρακτα και σθεναρά σε όλα αυτά, όπως θα έκανε και ο Μακαριστός Χριστόδουλος! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neos-libellos-apo-ton-siatisths-paulo-mesw-twn-prothumwn-laspologwn-tou-meg#ixzz3pIuCsYtZ

Exit mobile version