Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρμαιo των ανθελληνικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η ψοφοδεξιά

Έρμαιo των ανθελληνικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η ψοφοδεξιά

Για πολλοστή φορά αποδείχθηκε ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα εντολοδόχος των ξένων συμφερόντων. Ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), στο οποίο η ΝΔ ανήκει, η συμπεριφορά απέναντί της είναι συμπεριφορά αφεντικού προς δούλο.

Στο προσχέδιο της απόφασης του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Μαδρίτη ασκείται σκληρή κριτική σε Ελλάδα και Ιταλία για την αδυναμία φύλαξης των συνόρων τους! Γραμμή που έχει κάνει σημαία της η Μέρκελ πιέζοντας την Αθήνα να αποδεχτεί τον «συνεταιρισμό» με την Τουρκία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η Γερμανίδα καγκελάριος, η οποία με τον τρόπο της στέλνει μήνυμα στην ΝΔ, δεν πρόκειται να ανεχτεί την αντιμνημονιακή γραμμή της ούτε να καταψηφίζει νομοσχέδια στην Βουλή που περιέχονται στο Μνημόνιο 3 (που η ΝΔ ψήφισε πριν από τις εκλογές)!

Μάλιστα υπενθύμιζαν την αναφορά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη προς τον Αλέξη Τσίπρα την ημέρα της ψήφισης των προαπαιτουμένων «θα βάλετε τη Μέρκελ να μας κάνει ντα;» (Να επισημάνουμε ότι ήταν το δεύτερο χτύπημα μετά το κόψιμο της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη από την θέση αντιπροέδρου στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα). Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το ΕΛΚ στρέφεται κατά της Ελλάδας.

Τώρα χρησιμοποιεί ως αφορμή το προσφυγικό και το θέμα της φύλαξης των συνόρων, ενώ πριν από μερικούς μήνες πρωτοστατούσε στις πιέσεις προς την Χώρα μας ώστε «να γίνουν πλήρως σεβαστές οι δεσμεύσεις που έχουν συμφωνηθεί» με τους δανειστές, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν. Για την ακρίβεια, ήταν το διάστημα αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά με τη ΝΔ και τον Σαμαρά να αποδέχονται πλήρως αυτές τις εθνικά απαράδεκτες παρεμβάσεις, δείχνοντας έτσι το μέγεθος της ξενοδουλείας που διέπει (και) τη ΝΔ.

Είναι ολοφάνερο ότι η ΝΔ αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως το όχημα μεταφοράς των δικών του συμφερόντων (των χωρών του Βορρά) εις βάρος της Ελλάδας. Ένα τέτοιο κόμμα όχι μόνο δεν πρέπει να ξαναδεί ποτέ ξανά την καρέκλα της εξουσίας, αλλά πρέπει να εξουδετερωθεί πολιτικά σε μόνιμη βάση, ως εθνικά επικίνδυνο, λόγω της φανερής εξάρτησής του από τα ξένα κέντρα αποφάσεων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ermaio-twn-anthellhnikwn-apofasewn-tou-eurwpaikou-laikou-kommatos-h-nd#ixzz3pJCSra2J

Exit mobile version