Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε παροξυσμό η Δούρου για την απήχηση της Χρυσής Αυγής στις τάξεις της Ελληνικής Νεολαίας

Πανικός στο καθεστώς από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία - Δραματική έκκληση της Δούρου προς διεθνείς τοκογλύφους

Η Περιφέρεια Αττικής αντιμετωπίζει ένα μείζον πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση. Δεν είναι μόνο το κέντρο των Αθηνών που έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο καταυλισμό. Είναι και διάφορες περιοχές στα προάστια, αλλά και στο Υπόλοιπο Αττικής, στα οποία σχεδιάζονται νέοι καταυλισμοί λαθρομεταναστών. Επιπλέον των παραπάνω, κάθε φορά που βρέχει η Περιφέρεια Αττικής πνίγεται και αναμένει τα μαύρα μαντάτα σχετικά με το άν θα υπάρχουν θύματα ή απλά κατεστραμμένες περιουσίες.

Είναι όλα αυτά προβλήματα που θα όφειλαν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της Ρένας Δούρου; Από ότι φαίνεται όχι, αφού κατά την διάρκεια μονόλεπτης παρέμβασης της στο Συνέδριο του Κογκρέσσου Δήμων και Κοινοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, ανέφερε… άλλα πράγματα ως προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής.

Στην μονόλεπτη παρέμβασή της σε ένα ανώτερο όργανο της Αυτοδιοίκησης, όπου υποτίθεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ακούει τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Ρένα Δούρου είπε τα εξής, αναφερόμενη στο θέμα της «αντιμετώπισης του εξτρεμισμού και κάθε είδους εκδήλωσης μίσους, θρησκευτικού ή φυλετικού»:

 «Είναι επείγον γιατί απειλεί την κοινωνική συνοχή, μέσα από την άνοδο εξτρεμιστικών οργανώσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Οργανώσεων που καταφέρνουν να παγιδεύσουν και πολλούς νέους. Και σας το λέω αυτό προερχόμενη από τη χώρα που είναι το λίκνο της δημοκρατίας και όπου σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ενδυναμώνεται ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα με ψήφους νέων ανθρώπων.»

Αντί να αναφέρεται η Δούρου στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με τέτοιο τρόπο, ας προσέξει μη τυχόν έχουμε τίποτα «δράσεις» των τζιχαντιστών μέσα στην επικράτεια, που έχει υπ’ ευθύνη της. Και λέμε για τους τζιχαντιστές γιατί τα «συντρόφια» της στα Εξάρχεια σίγουρα θα προκαλέσουν επεισόδια, θα κάψουν περιουσίες πολιτών και θα παραμείνουν ασύλληπτοι ύστερα από… άνωθεν εντολή.

Και ας μην ανησυχεί… Είναι απολύτως φυσικό οι νέοι να στρέφονται στην Χρυσή Αυγή, αφού το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πρεσβεύει την Ελλάδα, την Αντίσταση και τον Αγώνα ενάντια σε όσους εποφθαλμιούν την Πατρίδα μας. Αντιθέτως η κυβερνώσα “αριστερά” και η συμπολιτευόμενη “αντιπολίτευση” της “δεξιάς” πρεσβεύουν τον πολιτικαντισμό, τον ραγιαδισμό και την υποταγή. Συνεπώς τα όσα έχει δει η Δούρου είναι απλά η αρχή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-kathestws-apo-thn-aphchhsh-ths-chrushs-aughs-sthn-ellhnikh-neol#ixzz3pK4hTSCo

Exit mobile version