Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τούρκικο παζάρι στις πλάτες της Ελλάδας

Τούρκικο παζάρι στις πλάτες της Ελλάδας

 Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ… «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά ελάχιστες ημέρες μετά την εξωφρενική πρόταση των κύκλων της Μέρκελ για φύλαξη του Αιγαίου μας, από κοινού με την Τουρκία, για να επιβεβαιωθεί για ακόμα μία φορά, ο διάχυτος ανθελληνισμός που επικρατεί ανάμεσα στους «ευρωπαίους εταίρους» μας.

Η συνάντηση της Γερμανίδος καγκελάριου με τον Ερντογάν, απλώς επαληθεύει όσα ήδη γνωρίζουμε για την αντιευρωπαϊκή λειτουργία της Ε.Ε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από την επίσκεψη στην Τουρκία, προηγήθηκαν δηλώσεις της Μέρκελ στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, στις οποίες επανέλαβε την ανάγκη «αποτελεσματικής προστασίας των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε., μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας».

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου  με τον Τούρκο πρωθυπουργό τάχθηκε επίσης, υπέρ της προώθησης της τουρκικής ένταξης στην Ε.Ε. «Πώς μπορούμε να οργανώσουμε την ενταξιακή διαδικασία πιο δυναμικά;» ρώτησε χαρακτηριστικά, κλείνοντας το μάτι στον διακαή πόθο της Τουρκίας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος έδειξε ότι τάσσεται ακόμη υπέρ του χαρακτηρισμού της Τουρκίας «ασφαλούς χώρας προέλευσης». Αυτό είναι και το αντάλλαγμα που της ζήτησε ο Ερντογάν για να «βοηθήσει την Ε.Ε.», επιπλέον φυσικά του πρωταρχικού αιτήματος για ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., μαζί με την κατάργηση της βίζας για Τούρκους πολίτες και τον περιορισμό της κριτικής της Ε.Ε. σε θέματα καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στο κουρδικό.

ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Και ενώ το κυρίως ενδιαφέρον της Γερμανίας στρέφεται προς το λεγόμενο «προσφυγικό ζήτημα», θα περίμενε κανείς σε ένα πλαίσιο κοινής λογικής, η Μέρκελ να συζητά την φύλαξη των «ευρωπαϊκών συνόρων» με την ελληνική πλευρά.

Και σε αυτό το σημείο όμως, η προτίμηση της Γερμανίας προς την Τουρκία είναι ξεκάθαρη: Η Μέρκελ υπόσχεται τρία δισεκατομμύρια ως οικονομική ενίσχυση στην Τουρκία, μάλλον για να επιδοτήσει τον ταχύτερο εποικισμό της Ελλάδας από τις ορδές εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, τους οποίους η Τουρκία αφήνει ανενόχλητους να διασχίζουν όλη την χώρα και να τους συλλέγει το ελληνικό «κράτος» στο Αιγαίο. Η συνέχεια γνωστή: Hot spots, καράβια, πούλμαν, Αθήνα…

Με απλά λόγια, μιλάμε για ένα διπλωματικό Βατερλό της Ελλάδας, που θα εξελιχθεί σε κοινωνική τραγωδία. Στο βάθος δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις εθνικές προεκτάσεις του ζητήματος, αφού οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν μέχρι να καταστήσουν την χώρα μας «δορυφόρο» της πολιτικής της επιρροής και μέχρι του σημείου να διεκδικήσουν την «συνδιαχείριση» του Αιγαίου και του ορυκτού μας πλούτου.

Και έχει διάφορους τρόπους να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Έχουν άλλωστε προετοιμάσει το έδαφος οι ελλαδικές κυβερνήσεις, με την εγκληματική τους αδιαφορία στη Θράκη και στο Κυπριακό. Η Τουρκία λοιπόν, κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Το ίδιο και οι Γερμανοί, που παίρνουν σαφή θέση υπέρ της Τουρκίας, φτάνοντας στο σημείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να ζητά να αποκατασταθεί η τάξη στο Αιγαίο!

Το ζητούμενο είναι τι κάνουμε εμείς, όσο οι ξένοι παζαρεύουν το μέλλον μας, μαχαιρώνοντας πισώπλατα την Πατρίδα μας. Αν δεν υπάρξει σύντομα μια ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ολόκληρη η Ελλάς θα αποτελεί σύντομα ένα γιγάντιο… hot spot για τους πρόσφυγες όλης της οικουμένης. Εδώ δεν μιλάμε για «αφέλεια» ή «ανοησία» της Ευρώπης. Εδώ μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα, όπου πριμοδοτούν με κάθε τρόπο (οικονομικό, ενταξιακό κτλ) ένα κράτος που είναι μέρος του «προσφυγικού» προβλήματος και όχι η λύση του!

Μπορεί να υπάρξει ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ απέναντι σε όλους αυτούς; Υπάρχει σθένος στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αντιπαρατεθούν τόσο με τους «εταίρους» μας όσο και με την Τουρκία; Ασφαλώς και όχι. Πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι όλοι τους τόσο εξαρτημένοι από την ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ που είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν κάθε κυριαρχικό δικαίωμα προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμια της εξουσίας. 

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkiko-pazari-stis-plates-ths-elladas#ixzz3pKBuGyPp

Exit mobile version