Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκτακτο! Η ομάδα… Μπάμπη άσκησε δίωξη στον Νετανιάχου και τον φέρνει σιδηροδέσμιο στην Αθήνα

Έκτακτο! Η ομάδα... Μπάμπη άσκησε δίωξη στον Νετανιάχου και τον φέρνει σιδηροδέσμιο στην Αθήνα

Ε, λοιπόν, όχι Νετανιάχου! Αθώωσες τον Χίτλερ με τη δήλωσή σου, ότι δεν ήθελε να εξοντώσει τους εβραίους παρά μόνον να τους απελάσει από την Ευρώπη και του άλλαξε γνώμη ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ! Μπορεί να έχεις σκαπουλάρει μέχρι ώρας από τους φανατικούς σιωνιστές, που λυσσομανάνε εναντίον σου, αλλά «υπάρχουν δικασταί εις Αθήνας» και δεν πρόκειται να γλιτώσεις!

Όπως, λοιπόν, μαθαίνουμε εχθές το βράδυ έγινε έκτακτη μυστική σύσκεψη σε χώρο κοντά στο γήπεδο του… Παναθηναϊκού (ελέω Παναθηναϊκάκια…) των Ελλήνων… κυνηγών των ναζί, με πρόεδρο τον γνωστό Μπάμπη και με τη συμμετοχή όλης της παραδικαστικής ομάδας από την Λέσβο και συζητήθηκαν οι δηλώσεις Νετανιάχου. Τελικά, η σύσκεψη εξελίχθηκε σε τηλεδιάσκεψη και μετά από παρέμβαση του Μεγάλου Αρχηγού Αντώνη και παραγόντων του διεθνούς σιωνισμού, αποφασίστηκε η άμεση άσκηση δίωξης στον θρασύτατο πρωθυπουργό του Ισραήλ.

Μάλιστα, ήταν τόσο ακλόνητη η αποφασιστικότητα των παρευρισκομένων, που ο  διαβόητος αντεισαγγελέας Βουρλιώτης άρχισε να συντάσσει το… βαρύ κατηγορητήριο πριν ακόμα από τη λήψη της τελικής απόφασης, βασιζόμενος σε φοβερά ντοκουμέντα που του παρουσίασε ο… ακούραστος φον Δημητράκης Ψαρράς (της σιωνιστικής αριστεράς…), βάσει των οποίων ο Νετανιάχου δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται, αλλά λέγεται στην πραγματικότητα φον Ναζιστάϊν και είναι απευθείας απόγονος στρατηγού του Χίτλερ, που άρπαξε τα έγγραφα νεαρού εβραιόπουλου στο Άουσβιτς και προμήθευσε μ’ αυτά τον γιό του για να διεκπεραιώσει το τελευταίο τρομερό και άκρως απόρρητο σχέδιο των ναζί, το οποίο επεξεργάστηκε ο ίδιος ο Χίτλερ, σε συνεργασία με τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ, όταν συνειδητοποίησε ότι χάνει τον πόλεμο: να παραστήσει ο νεαρός Ναζιστάϊν τον εβραίο και να γίνει μια μέρα πρωθυπουργός του Ισραήλ, για να το καταστρέψει εκ των έσω!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει σταλεί στο Ισραήλ ειδική ομάδα κομάντος, με αποστολή να απαγάγουν τον Νετανιάχου και να τον φέρουν δεμένο με χειροπέδες στην Αθήνα, ενώ μαύρα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής είναι πανέτοιμα να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ!  Μάλιστα, κάτι έχουν πάρει μυρουδιά τα κανάλια και στήνουν αβέρτα κάμερες στο αεροδρόμιο, ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι… θρυλικές ανακρίτριες να είναι σε… διαρκή επαγρύπνηση, για να δώσουν τα… φώτα τους!

Αυτά για την ώρα, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση, εκτός πια κι αν μας προλάβουν οι ραγδαίες εξελίξεις!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektakth-eidhshh-omada-mpamph-askhse-diwjh-ston-netaniachou-apo-lepto-se-lep#ixzz3pKrJVP9n

Exit mobile version