Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας ως νέος Σημίτης: Ευχαριστούμε τους Γάλλους για… το Μνημόνιο και την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών

Τσίπρας ως νέος Σημίτης: Ευχαριστούμε τους Γάλλους για... το Μνημόνιο και την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών

Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο ταυτοχρόνως την υπογραφή ενός νέου επαίσχυντου, αριστερού μνημονίου και την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, που έρχονται από την Τουρκία. Ως αντίτιμο για την καταστροφή που υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες, η Ελλάδα «εισέπραξε» αιματηρά μέτρα και “Hot Spot” για να μπορεί να στεγάζει τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών.

Από την άλλη πλευρά του Αιγαίου έχει στηθεί μία ολόκληρη παρακρατική επιχείρηση, η οποία εισπράττει αφειδώς χρήμα για να αποσταθεροποιεί την Ελλάδα. Παρόλη την προφανή ενοχή της Τουρκίας, η καγκελάριος της Γερμανίας μετέβη στο «σουλτανάτο» και έδωσε «γη και ύδωρ» στους τούρκους, ήτοι 3 δισ. ευρώ χωρίς ανταλλάγματα και επίσπευση της διαδικασίας ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα δωθούν και οι κοινές περιπολίες, δηλαδή η ακύρωση των ελληνικών θαλασσίων συνόρων.

Όλα τα παραπάνω τα επικρότησε, ουσιαστικά, ο Αλέξης Τσίπρας, σπεύδοντας να επικροτήσει τις επαφές που είχε η Μέρκελ στην Τουρκία, αλλά και να τις υιοθετήσει, αφού αμέσως τόνισε ότι δεν είναι γερμανικές, αλλά ευρωπαϊκές «προσπάθειες». Έτσι, λοιπόν, ο πρωθυπουργός αποδέχεται ότι η Ελλάδα θα γίνει μία αποθήκη λαθρομεταναστών, ενώ παράλληλα οι Έλληνες θα ωθούνται στην ραγδαία κινεζοποίησή τους, την ώρα που η Τουρκία θα εισπράττει πολλαπλά οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη από την επιχείρηση με τους λαθρομετανάστες.

Η στάση του πρωθυπουργού θυμίζει εντόνως το “ευχαριστούμε τους αμερικανούς” μετά την τραγωδία των Ιμίων. Μόνο που τώρα ευχαριστεί τους γάλλους για το Μνημόνιο και την μετατροπή της Ελλάδος σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-ws-neos-shmiths-eucharistoume-tous-gallous-gia-to-mnhmonio-kai-thn#ixzz3pOlo3HQU

Exit mobile version