Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γενναία κρασοκατάνυξη Τσίπρα και Ολάντ πάνω στα συντρίμμια της Πατρίδας μας

Σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα η περιοδεία του προέδρου της Γαλλίας επί ελληνικού εδάφους. Ο γάλλος πρόεδρος που βρίσκεται από εχθές στην Ελλάδα, πήγε χθες μαζί με τον Τσίπρα και διασκέδασαν μαζί με Λαζόπουλο και λοιπούς συριζαίους. Σήμερα, ο πρόεδρος της Γαλλίας εξέφρασε την λύπη του διότι στην Γαλλία έγινε ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο τον αποτρέπει από το να χαρεί.

Όμως μία μέρα νωρίτερα, η Ελλάδα επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία που ως αποτέλεσμά της είχε έναν νεκρό, μία αγνοούμενη και τεράστιες υλικές καταστροφές. Το γεγονός ότι η κακοκαιρία έφτασε να έχει ένα τουλάχιστον θύμα δεν απορρέει από την θεομηνία, αλλά από την ανικανότητα των κυβερνώντων (στην κεντρική διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση) να πραγματοποιήσουν ακόμα και έναν καθαρισμό φρεατίων.

Αυτό, όμως, δεν απέτρεψε τον πρωθυπουργό από το να επιδείξει για ακόμη μια φορά προκλητική αναλγησία, ώστε να ξενυχτήσει στο Γκάζι με τον γάλλο πρόεδρο και τον Λαζόπουλο.

Πέραν της ανικανότητας, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με μία άνευ προηγουμένου αδιαφορία απέναντι στην ανθρώπινη ζωή και το γεγονός ότι αυτή χάνεται από κυβερνητική ανεπάρκεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fonikh-kakokairia-h-anikanothta-ths-kubernhshs-kai-h-analghsia-tsipra#ixzz3pOowRY00

Exit mobile version