Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας  Ύμνου, μπροστά στο ιερό μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, o Γάλλος Πρωθυπουργός Ολάντ στέκεται προσοχή μπροστά στην ελληνική σημαία, ενώ  ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, χωρίς σεβασμό, και με τα πόδια του ανοικτά, μισογελάει, δείχνοντας ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και από κοντά ο υπουργός άμυνας με τις υπασπίστριες και τις τροποποιημένες κατά τις προσωπικές επιλογές τους στολές, συνέθεταν ένα σκηνικό θλίψης και απογοήτευσης και ανησυχίας για το ποιοι έχουν το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους.

Μα.Σ. 

Η Ελλάδα βουλιάζει και ο χαβαλές Τσίπρας μπεκροπίνει με τον Ολάντ

Καλησπέρα είμαι μια από τους ψηφοφόρους σας και μάλιστα παλιά!!!Επειδή είστε η φωνή μας και η σκέψη μας απέναντι στα λαμόγια που μας κυβερνούν, θα ήθελα να δείτε ακόμη πιο ζεστά (φυσικά όλα είναι ζεστά πλέον στην Ελλάδα) το θέμα επιδομάτων για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους. Είμαι μάνα 3 παιδιών και μάλιστα το ένα με θέμα υγείας. Eδώ και ένα μήνα μας πάνε από ήμερα σε ημέρα για να πάρουμε τα λεφτά μας. Έχουμε μείνει με ακριβώς 2 ευρώ σαν οικογένεια. Κάντε κάτι σας παρακαλούμε όλοι πεινάμε!!!! Όλος ο κόσμος έχει απελπιστεί!!! Γνωρίζουμε φυσικά ότι δεν φταίτε εσείς για το χάλι που ζούμε αλλά μόνο εσείς μπορεί να μας σώσετε με τον δυναμισμό σας και μάλιστα με την αγάπη που έχετε για την πατρίδα μας!!! Τα κανάλια μας δουλεύουν, μια ειλικρινή απάντηση δεν μας δίνουν. Η κυρία Φωτίου (ας πούμε κυρία) μας ακύρωσε την πληρωμή ενώ όλα ήταν έτοιμα να πιστωθούν, για να τα δώσουν αλλού φαντάζομαι στους λαθραίους φίλους της. Λυπηθείτε όσο εχει μείνει ακόμη  ελληνικός λαός και να είστε σίγουροι ότι γι αυτούς εσείς θα είστε στα μάτια τους η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Ξ.Α.  

«Εγκληματίας» επειδή φόρεσε την μαύρη μπλούζα της Χρυσής Αυγής μέσα στη βουλή…

Το πόρισμα των “σοφών” για το ασφαλιστικό δεν λέει κουβέντα για τους πραγματικούς ληστές της φοροδιαφυγής όλες αυτές τις δεκαετίες. Στοχοποιεί όμως τους συνταξιούχους λες και αυτοί έκαναν χαρτοπόλεμο από μετοχές και ομόλογα τα αποθεματικά των ταμείων. Δείχνει ως υπεύθυνους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους φέρνοντας νέες δραματικές-κατακόρυφες μειώσεις στις συντάξεις και στις παροχές, αυξάνοντας τα όρια ηλικίας μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Σ.Μ. 

Αρχηγός ΓΕΣ: “Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τις στολές των Στρατιωτών μας”… ενώ σκορπάνε εκατομμύρια για τους λαθρομετανάστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-24-oktwbriou-2015#ixzz3pRIGF6co

Exit mobile version