Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπουμπούκος, η selfie με την Μέρκελ και η… Ακρόπολη!

Γράφαμε –μεταξύ άλλων- στην χθεσινή μας ανάρτηση με τίτλο «Οι μνηστήρες της νουδούλας και η φράου Μέρκελ»:

«Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους πετάς στα… τάρταρα! Όχι σας ρωτάω, είναι δίκαιο ο –κατά δήλωσή του- «μνημονιακότερος των μνημονιακών», ο άνθρωπος που τράβηξε το… κάρο του τρίτου Μνημονίου, που ξελαρυγγιαζόταν κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα, που παραλίγο να… αυτοπυρποληθεί στο Σύνταγμα αν δεν ερχόταν στη βουλή η «συμφωνία» (η νέα ορολογία για το κακόφημο Μνημόνιο…), ο ξακουστός Μπουμπούκος, να μην έχει πλησιάσει ούτε στο ένα χιλιόμετρο την γυναίκα των… ονείρων του; Να μην έχει να επιδείξει ούτε μια φωτογραφία μαζί της; Είναι κατάσταση αυτή;».

Τα… παράπονα του Μπουμπούκου, που δεν του γνώρισαν τη γυναίκα των… ονείρων του, τα επιβεβαιώνει και το καλά πληροφορημένο «Βήμα»: «Ήρθαμε στη Μαδρίτη και δεν κάναμε μια κοινή δράση, δεν κινηθήκαμε ως ενιαία ομάδα, δεν μας σύστησες ούτε σε έναν ευρωπαίο ηγέτη» είπε ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Μεϊμαράκη…».

Τι θα γίνει με τον… πόθο του Μπουμπούκου; Του συστήνουμε να αποταθεί στην γερμανική πρεσβεία και να εκλιπαρήσει για μια συνάντηση με την φράου, έστω και των 10 δευτερολέπτων, Δηλαδή όσο χρόνο χρειάζεται για να βγει μία… selfie!

(ΥΓ): Με την απειλή, ότι αν δεν πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα πέσει από την… Ακρόπολη, κρατώντας μια φωτογραφία της φράου στο χέρι – και το κρίμα στο λαιμό της!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mpoumpoukos-h-selfie-me-thn-merkel-kai-h-akropolh#ixzz3pZkoNnCR

Exit mobile version