Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Γέλια μέχρι δακρύων από την “επίσκεψη” των αντεξουσιαστών στα γραφεία

Η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, που γέμισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης.

Αρχικά προβλήθηκε το βίντεο από την πρωινή «επίσκεψη» στα γραφεία ομάδας κάποιων αυτοαποκαλούμενων «αντεξουσιαστών», όπου όλοι μπόρεσαν να διαπιστώσουν ότι, παρά τα όσα αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο με βαρύγδουπους τίτλους, το μόνο που συνέβη ήταν η εμφάνιση μερικών τρομοκρατημένων κρανοφόρων και μερικά συνθήματα στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Η γενική θυμηδία συνοδεύτηκε από πολλά ειρωνικά σχόλια, αφού ήταν προφανής ο πανικός και η ανησυχία των «συντρόφων» στο βίντεο.

Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, με αφορμή τα όσα έγιναν και προβλήθηκαν, σχολίασε τη φαιδρή δράση των αυτοαποκαλούμενων «αντεξουσιαστών», που απολαμβάνουν μια ιδιότυπης ασυλίας και ξεκαθάρισε ότι η απάντηση της Χρυσής Αυγής, ως τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης της χώρας, θα είναι ο νόμιμος πολιτικός αγώνας ενάντια στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο και τους μπράβους του.

«Δεν μπορούν να τρομάξουν» είπε χαρακτηριστικά «ένα Κίνημα με πλατιά λαϊκή βάση και διαρκώς αυξανόμενη απήχηση στους Έλληνες. Ξέρουμε ότι θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, αλλά ο Αγώνας μας συνεχίζεται με εντατικότερους ρυθμούς». Κλείνοντας ανακοίνωσε τις προγραμματισμένες δράσεις της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για το επόμενο διάστημα και κάλεσε άπαντες να συμμετέχουν

– See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/3629#sthash.xECiov2O.dpuf

Exit mobile version