Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Σαλαμίνα, Ηλεία

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Σταύρου Κρίκου με θέμα «Η μεγάλη απάτη του Πολυτεχνείου». Ο Συναγωνιστής βασίστηκε αποκλειστικά σε γεγονότα κατέρριψε τον μύθο της δήθεν επανάστασης του πολυτεχνείου και των δήθεν θυμάτων που σκοτώθηκαν εκείνη την αμαρτωλή νύχτα της προδοσίας που σφραγίστηκε με την πραγματοποίηση του Αττίλα δύο και την διχοτόμηση της νήσου Κύπρου.

Το σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης γεννήθηκε εκείνο το βράδυ και ανθεί μέχρι σήμερα, με την αριστερά να παίρνει ξανά τον βρώμικο ρόλο τον οποίο υπηρετεί μέχρι  τις μέρες μας, άριστοι και τότε στην προπαγάνδα χρησιμοποίησαν ένα φωτομοντέλο  από σαμπουάν ,την Νεοζηλανδή Νάνσι Κρίντλαντ και την έκαναν εθνικό ήρωα καθώς την τραγική ιστορία συνόδευε και μια φωτογραφία ενός όμορφου κοριτσιού, η εφημερίδα Αυγή  προπαγάνδιζε νυχθημερόν με τίτλους όπως «Τι απόγινε η Ηλένια μου; Η τραγωδία ενός αγοριού που ψάχνει ακόμα για το δολοφονημένο κορίτσι του» ακόμα, δεν μας είπε ποτέ κανένας ποια ήταν τα θύματα εκείνης της νύχτας, που αν υπήρχε έστω και ένα νεκρός οι άλλοτε λαλίστατοι αριστεροί θα το είχαν θεοποιήσει το θέμα, γίνανε έρευνες επί των ερευνών σαφώς και έχει αποδειχθεί ότι εκείνη την νύχτα κανένας νεκρός δεν έπεσε εντός του πολυτεχνείου.

Να μην ξεχνάμε όμως και το ΚΚΕ που καταδίκαζε την τότε εξέγερση του πολυτεχνείου λέγοντας πως οι μυστικές υπηρεσίες έστησαν το όλο θέμα, μερικά χρόνια αργότερα καταρρίπτουν τα λεγόμενα τους και πάνε και καταθέτουν λουλούδια στην κεφάλα του Σβορώνου στις 17 Νοέμβρη και στην μαρμάρινη πλάκα που στήθηκε το ΄88 τιμής ένεκεν για τους φοιτητές του Ε.Μ.Π. που υπήρξαν θύματα της εθνικής αντίστασης 1941-1944, ούτε Ηλένια ούτε νεκροί εκείνο το βράδυ, αλλά μας έμεινε  σύνθημα συντρόφια που κοσμούσε την πύλη του πολυτεχνείου ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΙΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που οι αριστεροί είχαν σαν παντιέρα τους μέχρι που βγήκε ο Τσίπρας πρωθυπουργός και έδωσε ένα άλλο νόημα στις λέξεις αυτές ,μάλλον θα εννοούσε ψωμί για τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ, παιδεία αριστερής προπαγάνδας ,και ελευθερία υπό τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων και των αριστερών μνημονίων.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου, καλωσόρισε τον συναγωνιστή Μουλιανάκη Περικλή, γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος και περιφερειακό σύμβουλο Πειραιώς. Τόνισε την προσφορά του στο κίνημα, στα χρόνια των διώξεων, δείχνοντας ζήλον και διάθεση πέραν των ορίων του καθήκοντος. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Περάματος Μουλιανάκης Περικλής αναλύοντας τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε στην σημερινή αθώωση του συναγωνιστή και μέλους της κεντρικής επιτροπής Δεβελέκου Σωτήρη, που αποτελεί ακόμα μια ΝΙΚΗ στα πλαίσια της δίκης-σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια σχολίασε την γελοία διαμαρτυρία ελαχίστων, στο λιμένα Παλουκίων στην Σαλαμίνα, εναντίον της ιδιωτικοποιήσεως του ΟΛΠ και παραχωρήσεως του ιστορικού χώρου της Κυνοσούρας. Πρωτοφανής εικόνα να διαμαρτύρονται κομματόσκυλα για νόμους και μνημόνια που έφεραν τα κόμματά τους. Τέλος αναφέρθηκε στην πίστη και στην αγωνιστικότητα που πρέπει να συνεχίσουν να επιδεικνύουν οι Χρυσαυγίτες, γιατί η μόνη λύση, η μόνη ελπίδα, η μόνη σωτηρία του έθνους, είναι οι Χρυσαυγίτες. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και όπως είθισται σε στάση προσοχής, ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Μια διαφορετικού τύπου εκδήλωση έγινε την περασμένη Τρίτη στα γραφεία μας. Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος μίλησε για τον ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, παρουσιάζοντας στοιχεία τα οποία αποσιωπά το σύνολο των συστηματικών ΜΜΕ. Ο ομιλητής τόνισε ότι η οικονομική επίθεση που δέχεται η Πατρίδα μας, στοχεύει ακριβώς στην υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Οι εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής Ηλείας συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό με ομιλίες αλλά και με εξωτερικές πολιτικές δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn317#ixzz3pfTatLuM

Exit mobile version