Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποικία λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Παίρνουν τα σπίτια από τους Έλληνες και τα χαρίζουν στους ξένους!

Αποικία λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Παίρνουν τα σπίτια από τους Έλληνες και τα χαρίζουν στους ξένους!

Μόνο ως τραγελαφική μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το «προσφυγικό», στην οποία συναίνεσε με χέρια και με πόδια (λες και ψήφιζε μνημόνιο) η «δεύτερη φορά αριστερά» κυβέρνηση.

Είχαμε γράψει προ ημερών για την αποκάλυψη του περιοδικού Spiegel που ήθελε να έχει υπάρξει συνεννόηση μεταξύ Τσίπρα και Μέρκελ για την δημιουργία μίας αποικίας λαθρομεταναστών στο κέντρο των Αθηνών, όπου θα στεγάζονταν 50.000 «πρόσφυγες». Τελικώς το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού επιβεβαιώθηκε σχεδόν πλήρως, με κάποιες διαφοροποιήσεις στις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας αποδέχτηκε να δημιουργηθούν «κέντρα υποδοχής» για 7.000 άτομα στα νησιά και για 23.000 σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ για να καλυφθεί η λογιστική διαφορά των 20.000 που απομένει, προωθείται η λύση της επιδότησης ενοικίου. Κοινώς, το ελλαδικό (και όχι ελληνικό) κράτος αντί να φροντίσει για τους Έλληνες άστεγους θα δημιουργήσει τεράστιες υποδομές για τους λαθρομετανάστες και θα νοικιάσει και 20.000 σπίτια για αυτούς που δεν θα μπορέσει να στεγάσει.

Ιδού, λοιπόν, τι θα γίνουν τα σπίτια των Ελλήνων που θα πάρουν οι τράπεζες από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, οι οποίοι ξεκινάνε οσονούπω, με τις ευλογίες των «φιλολαϊκών» Τσιπροκαμμένων. Θα τα πάρουν από τους Έλληνες και θα τα δώσουν στους λαθροομετανάστες, με το κράτος να πληρώνει ενοίκιο στις τράπεζες. Γίνεται έτσι πραγματικότητα η προτροπή κρατικοδίαιτης – αριστερίστικης ΜΚΟ να δοθούν τα σπίτια των Ελλήνων στους «πρόσφυγες».

Και για όσους νομίζουν ότι με αυτό το αίσχος ουσιαστικά τελειώνει το ζήτημα (και συνεπώς θα… πρέπει να το ανεχτούμε όπως θα λένε τα συριζόσκυλα στα κανάλια), εμείς απλά να θυμίσουμε ότι η απόφαση αφορά 50.000 λαθρομετανάστες, δηλαδή μόνο όσους μας ήρθανε τις τελευταίες 5 (βροχερές) μέρες. Συνήλθε, λοιπόν, ολόκληρη Σύνοδος Κορυφής και η Ελλάδα κατέβασε τα παντελόνια για τη… σοδειά 5 μόνο ημερών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apoikia-lathrometanastwn-h-ellada-kataulismoi-se-oloklhrh-th-chwra-kai-dwro#ixzz3pfrAjU4a

Exit mobile version