Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: Ο μνημονιακός προϋπολογισμός οδηγεί στην φτωχοποίηση του ελληνικού λαού – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Ευάγγελος Καρακώστας τοποθετήθηκαν στην επιτροπή οικονομικών για το νομοσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού 2016.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, τόνισε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας με φόρους, περικοπές, κρατήσεις, πρόστιμα και δυστυχία. Το νομοσχέδιο δεν έχει καμία διαφορά από αυτό της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση της Αριστεράς δείχνει για ακόμη μια φορά την πλήρη υποταγή της στους ξένους τοκογλύφους. Με το εν λόγω νομοσχέδιο δεν πρόκειται για δημιουργηθεί καμία προοπτική ανάπτυξης.

Ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας επισήμανε ότι η οικονομική πολιτική παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στην μνημονιακή κατεύθυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και δημιουργεί συνθήκες αποεπένδυσης και παραγωγικής καθίζησης. Τόνισε ότι τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί αλλά και τα καινούργια που θα έρθουν θα προκαλέσουν την μαζική φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Η κρίση της χώρας μας βαθαίνει και τα χρωστούμενα θα τα πληρώσει και πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος. Η αύξηση της ανεργίας είναι τραγική, όπως και η διεύρυνση των εισοδηματικών ανισοτήτων. Το νέο Μνημόνιο οδηγεί την Ελλάδα στην διεύρυνση της διαφθοράς και όχι στην προσέλκυση προσοδοφόρων επενδύσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-o-mnhmoniakos-propologismos-odhgei-sthn-ftwchopoihsh-tou-ellhni#ixzz3pftERCdg

Exit mobile version