Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συριακός Στρατός με την κάλυψη των ρωσικών μαχητικών αποδεκατίζει τους μισθοφόρους των ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συριακός Στρατός με την κάλυψη των ρωσικών μαχητικών αποδεκατίζει τους μισθοφόρους των ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας υποστηριζόμενες από την Χεζμπολάχ και Φρουρούς της Ιρανικής Επανάστασης με κάλυψη Ρωσικών μαχητικών αποδεκάτισαν πολλούς διοικητές και μαχητές των τζιχαντιστών τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Επίσης η πολεμική αεροπορία της Συρίας, η οποία πλέον μπορεί να εκτελεί αποστολές χωρίς τον κίνδυνο πυραυλικών και αεροπορικών επιθέσεων από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, πραγματοποίησε δεκάδες εξόδους κατά θέσεων των ισλαμοσυμμοριτών στην επαρχία Χάμα. Μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια αυτών των επιθέσεων ήταν και ο ανώτατος διοικητής των τζιχαντιστών Αλί αλ Τούρκι (αν σας λέει κάτι το επίθετο, όντως σωστά καταλάβατε), ο οποίος ηγείτο των Τούρκων ισλαμιστών μισθοφόρων. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Τούρκοι μισθοφόροι που πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών στην Συρία πληρώνονται από την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.

Οι επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας της Συρίας κατέστρεψαν και ένα από τα αρχηγεία των τζιχαντιστών στο χωριό αλ Πατάμνεχ που κείται 35 χλμ βορείως της πόλης Χάμα, σκοτώνοντας όλους τους τρομοκράτες που ήταν εντός του αρχηγείου. Ο διοικητής του αρχηγείου Μοχάμεντ αλ Σάλεμ ήταν μεταξύ των αποδεκατισθέντων.

Οι αναλυτές που παρακολουθούν τις εξελίξεις στα μέτωπα της Συρίας χαρακτηρίζουν την πρόσφατη Κυριακή ως την πλέον θανατηφόρα ημέρα για τους ισλαμιστές τρομοκράτες από την άρξη της Ρωσικής επέμβασης πριν τρεις εβδομάδες. Οι στρατιωτικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι η πολεμική αεροπορία της Συρίας, η οποία έχει παραλάβει νέα ρωσικά μαχητικά, εντείνει τις τελευταίες ημέρες τις επιδρομές της εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών, καταστρέφοντας γραμμές ανεφοδιασμού και αποθήκες πυρομαχικών, κυρίως στην περιοχή Σαλάμ και στα χωριά Μπσιρφέχ, Τιρτιάχ, Εκκό και αλ Μγκερίγιεχ.

Παράλληλα τα τεθωρακισμένα του Εθνικού Στρατού της Συρίας συνεχίζουν τις εκκαθαριστικές τους επιχειρήσεις στα απομακρυσμένα προάστια της Δαμασκού, προκαλώντας βαριές απώλειες στους ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι προσπαθούν να διαφύγουν προς τα σύνορα της Ιορδανίας.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Εθνικού Στρατού, της Χεζμπολάχ και των φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης είναι προφανές ότι θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες, έως ότου εξολοθρευτεί και ο τελευταίος μισθοφόρος των Αμερικανοσιωνιστών στο έδαφος της Συρίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriakos-stratos-me-thn-kalupsh-twn-rwsikwn-machhtikwn-apodekatizei-tous#ixzz3piYIUbpz

Exit mobile version